Νίκησε την Ηλιούπολη ο Βύζας

01/06/2011 - 14:52

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Βύζαντα Μεγάρων από το νικηφόρο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι (2-1) της Τρίτης με την Ηλιούπολη.

Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, με τον Μουράτ Σεροπιάν να μένει ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Ο νεαρός προπονητής του Βύζαντα είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον Όκουε, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 60ο λεπτό, να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, δείχνοντας έτσι πως πλέον ο τραυματισμός του ανήκει στο παρελθόν.

Ο Σεροπιάν ξεκίνησε την ομάδα του στο παιχνίδι της Ηλιούπολης, με τους εξής: Σταρυριανός, Ρωμαϊδης, Γκούμας,  Αρκουμάνης, Μουστάκης, Μωυσίδης,  Μανωλιάδης, Ρούσσος, Στρατάκης, Γεωργακόπουλος, Σκαφτούρος

Στο Β' Ημίχρονο χρησιμοποίησε και τους: Τσιμπανάκο, Ροβίθη, Παγώνη, Νταντάμη, Όκουε, Μητρογιάννη

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης καταγράφεται πάντως και ο τραυματισμός του αρχηγού των «κιτρινόμαυρων», Γιάννη Γκούμα ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον τένοντα, κόβοντας απότομα τα χαμόγελα του Μουράτ Σεροπιάν. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο 23χρονος άσος υπέστη τενοντίτιδα και εντός των προσεχών ημερών θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι της ομάδας των Μεγάρων έκλεισαν και νέο φίλικο, αυτή τη φορά με το Θρασύβουλο, που θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο της Φυλής το Σάββατο (4/06) με ώρα έναρξης στις 17:00.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey