Εθνικός Πειραιώς, Μάνης, Γλυφάδας και... περιχώρων!

04/08/2012 - 10:07 Τελευταία τροποποίηση στις 04/08/2012 - 12:23

Στην ομάδα του Εθνικού έχουν πιάσει το... νόημα. Μετά τη συγχώνευση με τον ΑΟ Μάνης και την πρώτη επιστροφή στη Γ' Εθνική, έρχεται από χθες μια δεύτερη, αυτή τη φορά με την ομάδας της Γλυφάδας, που θα επιτρέψει στους "Πειραιώτες" να αγωνιστούν στη Football League 2.

Στη Γενική Συνέλευση του Εθνικού, που πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών μελών και φιλάθλων από το σύνδεσμο των "Πινέζων", αποφασίστηκε ο Εθνικός να απορροφήσει τη Γλυφάδα, ομάδα που κέρδισε πέρυσι την άνοδό της στη Football League 2 και αντιμετώπισε μάλιστα την ΑΕΛΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αν και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θεωρείται δεδομένο πως ο Εθνικός θα πάρει έγκριση συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Σε πανηγυρικό κλίμα και μπροστά σε 200 και πλέον φίλους του Εθνικού που βρέθηκαν στα γραφεία του ερασιτέχνη, εγκρίθηκε τελικά παμψηφεί η πρόταση του Αλέξη Αγγελόπουλου για σύμπλευση / απορρόφηση της Γλυφάδας από τον Εθνικό ΟΦΠΦ και επιστροφή της ομάδας μας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Το επόμενο χρονικό διάστημα, το νομικό επιτελείο μας σε συνεργασία με τη διοίκηση της Γλυφάδας (όπου υπάρχει συνεχής και αγαστή συνεργασία) θα επικεντρωθεί στο να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες το συντομότερο δυνατό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey