Βαθμός για τη Σαπφώ Β, άλλη μια νίκη για τον ΠΑΣ Λέσβου

07/04/2024 - 21:52 Τελευταία τροποποίηση στις 07/04/2024 - 22:22

Για την προτελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής Γυναικών, η Σαπφώ Β απέσπασε ισοπαλία από την ΑΕΛ, ενώ ο ΠΑΣ Λέσβου πέρασε και από την έδρα του Ολυμπιακού Χίου.

Η Σαπφώ Β αν και έμεινε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 2-2 από την ομάδα της Λήμνου με δύο τέρματα μέσα σε δύο λεπτά. Πολύ καλός ρυθμός στο πρώτο μέρος για την ομάδα της Μυτιλήνης που είχε την κατοχή, ωστόσο έμεινε πίσω στο σκορ από το 5ο λεπτό με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ της Γούτσιου. Στην επανάληψη ο Σαπφώ Β πίεσε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, όμως μετά από ασίστ της Τρυφερή στην πλάτη της άμυνας, η Σουλντίσα διπλασίασε τα τέρματα για τη φιλοξενούμενη ομάδα. Η ομάδα του Πάρη Καραϊσκάκη στη συνέχεια μέτρησε καλές στιγμές με τις Αρμάντα Ντέντια, Βογιατζή και Παπαγιάννη. Στο 80ο λεπτό οι γηπεδούχες μείωσαν με πλασέ της Ντέντια από το ύψος του πέναλτι και ισοφάρισαν στο τελικό 2-2 στο 82' με την Πιτσιλαδή που είχε περάσει ως αλλαγή. Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τη Σαπφώ Β κόντρα σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου, μετά τη μεγάλη νίκη στη Χίο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο γειτονικό νησί της Χίου ο πρωταθλητής ΠΑΣ Λέσβου επικράτησε με σκορ 1-3 απέναντι στον Ολυμπιακό Κλασσικό. Τον δρόμο για την έβδομη νίκη σε ισάριθμους αγώνες άνοιξε στο 10' η Δήμητρα Κατρακάζα. Το 0-2 πέτυχε η Άννα Σαχλού με κεφαλιά και το 0-3 στο 50' με σουτ η Χιωτέλλη. Ο Ολυμπιακός μείωσε για το τελικό 1-3 με πέναλτι. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε στο πρωτάθλημα η ομάδα της Λέσβου.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey