Πρόκριση για "Παλλέ", Ανεμώτια και Ερμή!

30/08/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 11:46


Με πολλά γκολ και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στα γήπεδα της Λέσβου, με τους Παλλεσβιακό, Ερμή και Ατρόμητο Ανεμώτιας να παίρνουν εύκολα ή δύσκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Λέσβου!

Στην αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε Παλλεσβιακό και Κεραυνό Αφάλωνα, η ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης πήρε την πρόκριση στο 90΄ όταν κέρδισε πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι και εκτέλεσε εύστοχα ο Μαστραντωνάς. Νωρίτερα προηγήθηκε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τον Πιπίνη να σπαταλάει την μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Κεραυνό και τον Κούτσα να σημαδεύει το δοκάρι των φιλοξενούμενων για τον Παλλεσβιακό.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Οδυσσέα Ελύτη και τον Ερμή, η πλάστιγγα έγειρα με το… καλημέρα υπέρ της ομάδας των Παμφίλων, όταν ο Νέστορας άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’! Λίγο αργότερα ο Γιώργος Βουργουτζής με έναν ασύλληπτο κεραυνό από τα 30 μέτρα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Λουτραγώτη, με τον Οδυσσέα να έχει στη συνέχεια την υπεροχή, αλλά να μην μπορεί να πετύχει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Πολύ πιο εύκολα πήρε την μεγάλη νίκη πρόκριση ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, ο οποίος συνέτριψε με 5-1 τον Όλυμπο στο «Μιζεργκάν» Το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 3-0 υπέρ των γηπεδούχων, που βρήκαν δίχτυα με τον Αχιλλέα Βερβέρη που σκόραρε δύο φορές και τον Ποσνακίδη. Στην επανάληψη ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 5-0 οι Κανόγλου και Ιντζές με τον Όλυμπο απλά να μειώνει για το τελικό 5-1.

Αύριο ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του Κυπέλλου, με τις πέντε ακόμη αναμετρήσεις.

Κύπελλο Λέσβου
Α΄ Φάση
Αίγειρος Μυστεγνών-Εθνικός Θερμής
Αίας Μυτιλήνης-Άναξος
Προοδευτική Σκάλας Καλλονής-Μεσότοπος
Παλλεσβιακός-Κεραυνός Αφάλωνα 1-0
Αιγέας Πλωμαρίου-Βύρων Μόριας
Ατρόμητος Ανεμώτιας-Όλυμπος Αγιάσου 5-1
Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους-Διαγόρας Αγίας Παρασκευής
Αναγέννηση Γέρας-Πολιχνίτος
Οδυσσέας Ελύτης-Ερμής Παμφίλων 0-2
Αετός Λουτρών-Αχιλλέας Πέτρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey