Ο δρόμος για τα ημιτελικά περνά από την Αγία Παρασκευή

03/01/2015 - 13:33 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2015 - 13:45

Το ποδόσφαιρο δε σταματά ούτε μέσα στις γιορτές και έτσι Διαγόρας Αγίας Παρασκευής και Αχιλλέας Πέτρας αγωνίζονται αύριο στο πλαίσιο της προημιτελικής ενδιάμεσης φάσης του Κυπέλλου Λέσβου, με στόχο μια θέση στην τετράδα.

Η ΕΠΣΛ πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες την κλήρωση μεταξύ των πέντε ομάδων που είχαν εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης, βγάζοντας τις δύο "άτυχες" που καλούνται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για να μπουν στα ημιτελικά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής με ώρα έναρξης τις 14:15. Ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα θα κοντραριστεί με τον Παλλεσβιακό, εκτός έδρας, ενώ στο άλλο ζευγάρι ο Αιγέας Πλωμαρίου αναμετράται με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Αναμφίβολα, το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση είναι ο Διαγόρας, που προπορεύεται στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, έχοντας ως μεγάλο στόχο όχι μόνο την κατάκτηση του τίτλου αλλά και την άνοδο στη Γ' Εθνική μέσω των μπαράζ. Και για το λόγο αυτό, η διοίκησή του αναμένεται να προχωρήσει στην ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ που θα έχει στα χέρια για το υπόλοιπο της σεζόν ο Θοδωρής Παπαλόπουλος. Από την άλλη μεριά, ο Αχιλλέας Πέτρας είναι ο πρωτοπόρος της Β' Κατηγορίας, μετρώντας μέχρι στιγμής εντυπωσιακές προκρίσεις απέναντι σε αντιπάλους της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κάντας, με βοηθούς του Καραγιάννη και Λυρή.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey