Αγχώθηκε ο Διαγόρας, πρόκριση στην παράταση!

04/01/2015 - 23:11 Τελευταία τροποποίηση στις 05/01/2015 - 12:32

Μπορεί η αναμέτρηση της ενδιάμεσης προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Λέσβου να είχε φαβορί και αουτσάιντερ πριν την έναρξη του αγώνα, ωστόσο στο γήπεδο ο Αχιλλέας της Β' κόντραρε στα ίσα τον πρωτοπόρο της Α', Διαγόρα, που αγωνίστηκε πάντως με κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή του.

Στον αγώνα που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, ο Διαγόρας χρειάστηκε την παράταση για να λυγίσει τον Αχιλλέα Πέτρας με σκορ 3-2, αφού πρώτα... αγχώθηκε υπερβολικά, έχοντας βρεθεί δύο φορές πίσω στο σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στα πρώτα λεπτά με τον Σπάρταλη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Καραμιχαλάκη στο 35ο λεπτό. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα σε 1-1 με τέρμα που σημείωσε ο Φιλιανός, πηγαίνοντας έτσι με την ισοπαλία στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο Διαγόρας δυσκολευόταν και η κατάσταση φάνηκε να γίνεται... εφιάλτης στο 85ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Σκαρακάκης σκόραρε απέναντι στην παλιά του ομάδα, κάνοντας το 1-2! Όμως η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έδειξε την κλάση της και έφερε το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις, με γκολ του Χατζηκυριάκου, στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση. Αμέσως μετά, αποβλήθηκε ο Τατάς από την ομάδα της Πέτρας, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, απόφαση που προκάλεσε δυσαρέσκεια στους ανθρώπους της ομάδας της Πέτρας. 

Στο έξτρα μισάωρο, ο Αχιλλέας λύγισε δεχόμενος και τρίτο γκολ, ξανά από τον Χατζηκυριάκο. Στο 102' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Νικόλοφ, κερδίζοντας πάντως το χειροκρότημα για την υπέρ-προσπάθεια του. Άλλωστε τις δύο ομάδες χωρίζει αυτή τη στιγμή μια ολόκληρη κατηγορία.

Πλέον ο Διαγόρας θα αγωνιστεί στην έδρα του Παλλεσβιακού για τα ημιτελικά, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι μεταξύ Αιγέα Πλωμαρίου και Ατρομήτου Ανεμώτιας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey