Στον τελικό Αιολικός και Αστέρας Νίκης

03/01/2011 - 14:06 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2011 - 14:40

Ο Αιολικός και ο Αστέρας Νίκης είναι οι δύο φιναλίστ στο Κύπελλο Λέσβου, μετά τη διεξαγωγή των επαναληπτικών της ημιτελικής φάσης, που διεξήχθηκαν τη Δευτέρα. Κι αν για τον Αιολικό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο να προκριθεί στον τελικό, μετά την επικράτηση του με 2-0 κόντρα στην Αναγέννηση Γέρας στο πρώτο ματς, για τον Αστέρα Νίκης ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, αφού παρά το ότι είχε προηγηθεί με 0-2 στο πρώτο ματς απέναντι στον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας, το τελικό 2-2 που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά έδινε ψυχολογικό πλεονέκτημα στην ομάδα του Στρατή Μυρογιάννη. Οι παίκτες του Θοδωρή Γιακαλή όμως είχαν άλλη άποψη...

Αναγέννηση Γέρας - Αιολικός 1-4

Στο ξερό γήπεδο του Περάματος, ο Αιολικός βρήκε τα πατήματά του από νωρίς και με ουσία στο παιχνίδι του πήρε απολύτως δίκαια τη νίκη με 1-4 κόντρα στην Αναγέννηση Γέρας, περνώντας στον τελικό με συνολικό απολογισμό 6-1 γκολ. Ο Φώτης Κοκκινέλλης παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, αφού λόγω των εορτών βρίσκονταν σε άδεια οι Δάρρας, Τσετιροκλής και Ντζιμάνης. Από την άλλη μεριά, η Αναγέννηση Γέρας του Δημήτρη Γαβαλά αν και έδειξε διάθεση από το ξεκίνημα να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, εν τούτοις στάθηκε άτυχη και με δύο αναγκαστικές αλλαγές των Μαγγούρα και Τάκα, αποσυντονίστηκε και υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Ο Αιολικός κατάφερε να προηγηθεί στο Α' Ημίχρονο με 0-2, χάρη σε δύο απ' ευθείας χτυπήματα φάουλ, αρχικά του Διονυσάτου και εν συνεχεία του Καδή. Στην επανάληψη, και πάλι ο Διονυσάτος σκόραρε για την ομάδα της Μυτιλήνης, κάνοντας το 0-3, ενώ λίγο αργότερα ο Νταλαμπέκης που είχε περάσει νωρίτερα στο παιχνίδι, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Οι παίκτες του Δημήτρη Γαβαλά κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, με σκόρερ τον Τακό, που διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Αστέρας Νίκης - Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 1-0

Ο επαναληπτικός του δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα σε Αστέρα Νίκης και Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας, πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής παρουσία αρκετών φιλάθλων, που προτίμησαν να παρακολουθήσουν ένα πραγματικό ντέρμπι με την έλευση του νέου έτους. Ο Αστέρας Νίκης του Θόδωρου Γιακαλή κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 1-0 και με το 2-2 του πρώτου ματς να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, αφήνοντας εκτός συνέχεις το μέτριο Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, που δε δικαιολόγησε τις αρχικές προβλέψεις και έμεινε και πάλι μακριά από τον καλό του εαυτό, αποδεικνύοντας πως κάτι παθαίνει στα κρίσιμα ματς. Ο αγώνας είχε αρκετές φάσεις, με τον Αστέρα Νίκης να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, την οποία μετουσίωσε σε γκολ στο 12ο λεπτό, έπειτα από σουτ του Χατζέλλη, ασθενή απόκρουση του Κιουλάφα και πλασέ του Κουκέλλη σε δεύτερο χρόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey