Φ.Κοκκινέλλης: "Μας ενδιαφέρει ο θεσμός"

15/02/2011 - 16:49 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2011 - 17:22

Για τον Αιολικό, ο αυριανός τελικός του Κυπέλλου Λέσβου, που ουσιαστικά λειτουργεί ως ημιτελικός, αν αναλογιστεί κανείς ότι ακολουθεί ο υπέρ-τελικός ανάμεσα στους Κυπελλούχους Λέσβου και Λήμνου, αποτελεί ένα εμπόδιο που θα πρέπει να υπερκεράσει στο δρόμο προς την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου, διεκδικώντας παράλληλα και μια διάκριση στη συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Ο προπονητής Φώτης Κοκκινέλλης, μιλώντας στο sportlesvos.gr για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Νίκης, επεσήμανε: "Αντιμετωπίζουμε το  ματς με μεγάλη σοβαρότητα γιατί μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου και είναι μέσα στους στόχους μας. Ο Αιολικός εξάλλου έχει μεγάλη ιστορία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, αποτελώντας τη μοναδική ομάδα που το έχει κατακτήσει δύο φορές, ενώ έχει αγωνιστεί και σε ακόμα έναν τελικό. Βλέπουμε τα ματς ένα προς ένα. Από το βράδυ της Κυριακής, μετά τον αγώνα στο Περιστέρι, έχουμε προσηλωθεί στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα Νίκης και από αύριο το βράδυ θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ταύρου".

Ο Αιολικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κίμωνα Τουμπακάρη, αφού το δελτίο του δεν ήρθε ακόμα από την ΕΠΟ. Οι προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας είναι συνεχείς, ώστε να μπορέσει σύντομα ο παίκτης να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, κάτι που όπως όλα δείχνουν δε θα γίνει δυστυχώς, με τον Χάρη Μαραγκό, αφού η μεταγραφή του κόλλησε στα γραφειοκρατικά γρανάζια της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε επίσης: Θ.Γιακαλής: "Πρόκληση να παίζεις με τον ΑΙΟ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey