Το δεύτερο εισιτήριο του τελικού κυπέλλου στον Αετό

02/04/2023 - 18:46 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2023 - 19:25

Ο Αετός Λoυτρών νίκησε 1-0 τον Όλυμπο Αγιάσου στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Λέσβου που διεξήχθη υπό δυνατή βροχή και θα συναντήσει ξανά στον τελικό του θεσμού τον Αιολικό.

Μοιρασμένος ο αγώνας στο γήπεδο Λουτρών που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, χωρίς πολλές φάσεις, όμως με αρκετή ένταση, πάθος και σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο ομάδες. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο δεκάλεπτο με τον Σεφουλάϊ να αστοχεί από πλάγια θέση προ κενής εστίας. Ο Όλυμπος στη συνέχεια απείλησε στο 27' με το σουτ του Πολύζου. Ο Συβρής στο 33ο λεπτό βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα μετά από ασίστ του Βόϊκου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ είχε προειδοποιήσει στην προηγούμενη φάση στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μισό οι ομάδες απείλησαν κυρίως με στημένες φάσεις και κάποια σουτ, με πιο καλή στιγμή το δοκάρι από την πλευρά του Ολύμπου στο 54' με την κεφαλιά του Κρητικού μετά από εκτέλεση φάουλ του Χρυσάφη, ενώ ο Αετός αγωνιζόταν από το 57' με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Καλαφάτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τον πρώτο αγώνα στη σειρά των μπαράζ με τον πρωταθλητή Λήμνου Κεραυνό Αγ. Δημητρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey