Την Τετάρτη 19 Απριλίου ο τελικός του Κυπέλλου Λέσβου

03/04/2023 - 17:46 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2023 - 18:21

Την Λαμπροτετάρτη 19 Απριλίου στις 5 και μισή το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης όρισε η ΕΠΣ Λέσβου την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Λέσβου ανάμεσα στον Αιολικό και τον Αετό Λουτρών.

Οι δύο ομάδες όπως και πέρυσι θα τεθούν αντιμέτωπες με φόντο το τρόπαιο που αποτελεί ξανά έναν από τους φετινούς τους στόχους. Ο περσινός κάτοχος του τροπαίου και πρωταθλητής Λέσβου Αετός, έχει πρωταρχικό στόχο την άνοδο στη Γ Εθνική μέσα από την διαδικασία των αγώνων μπαράζ όπως και πέρυσι. Αρκετά δύσκολο το έργο του κόντρα στον φετινό Αιολικό που πρωταγωνιστεί στη Γ Εθνική, όμως σίγουρα θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για την κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου.

Η μεγαλύτερη προσοχή του Αιολικού είναι στραμμένη στην προσπάθεια του για την άνοδο του στη Super League 2, όμως δίνει και την δέουσα προσοχή στον θεσμό του κυπέλλου και θέλει στο τέλος να πανηγυρίσει. Οι "κυανόλευκοι" διαθέτουν σίγουρα μεγαλύτερη δυναμική, είναι ξεκάθαρα το φαβορί και έχουν έναν λόγο παραπάνω μετά την περσινή απώλεια για να σηκώσουν το τρόπαιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey