Τους πήρε η μαύρη νύχτα!

25/08/2013 - 21:08 Τελευταία τροποποίηση στις 25/08/2013 - 22:00

blackoutΤους πήρε… η μαύρη νύχτα στη Μόρια, όπου ο Πολιχνίτος πανηγύρισε μία… μυθική πρόκριση επί του Βύρωνα, επικρατώντας έπειτα από 19 διαδοχικά χτυπήματα πέναλτι στην ψυχοφθόρα διαδικασία με επί μέρους σκορ 14-15!

Το παιχνίδι τελείωσε στις 20:45 με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να οδηγούνται, εν μέσω σκότους στα πέναλτι, μετά από συναρπαστικό παιχνίδι στην παράταση!

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με λευκή ισοπαλία, αλλά στην παράταση ο Βύρωνας που μετρούσε οκτώ απουσίες βασικών του παικτών, πάτησε «γκάζι» και προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Άλεξ και Αντωνιάδη. Όμως ο Πολιχνίτος δεν τα παράτησε και στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα αντεπιτέθηκε, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και οδηγώντας το νοκ- άουτ παιχνίδι στα πέναλτι!

Το σκοτάδι ωστόσο ήταν… πυκνό από τα πρώτα κιόλας χτυπήματα των ποδοσφαιριστών που δεν έλεγαν να λύσουν τις διαφορές τους με τίποτα! Ο Πολιχνίτος μετά από 17 πέναλτι, απέκτησε το πλεονέκτημα και ο Βύρωνας, αστοχώντας με τον Τσαϊρη, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο αγχώδες μαρτύριο!

Ο Πολιχνίτος πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση, τη στιγμή που οι άνθρωποι του Βύρωνα Μόριας σκέφτονται το ενδεχόμενο να καταθέσουν ένσταση, λόγω του ότι σύμφωνα με τους ίδιους στο τελευταίο πέναλτι της ομάδας τους, παράγοντας της ομάδας του Πολιχνίτου φέρεται να στεκόταν δίπλα στην εστία!

Σε κάθε περίπτωση για το παιχνίδι που διηύθυνε ο Λέκκας με βοηθούς τους Βουλγαρέλη και Μπάλιακα, οι «τυχεροί» θεατές σχολίαζαν το… πρωτοφανές στα χρονικά διεξαγωγής αγώνα στα σκοτεινά. Από την άλλη ωστόσο είναι σίγουρο πως αν η ΕΠΣ Λέσβου όριζε νωρίτερα τα παιχνίδια του Κυπέλλου (σ.σ. ώρα έναρξης 17:30), ενδεχομένως να υπήρχαν κι άλλες μουρμούρες λόγω αφόρητης ζέστης εν μέσω θέρους.

Ας σημειωθεί ότι και στο Κάτω Τρίτος εκτυλίχθηκε πανομοιότυπο σκηνικό, μόνο που ο Κεραυνός πήρε την πρόκριση καταφέρνοντας να ξεμπερδέψει νωρίτερα, επικρατώντας μετά το 0-0 και της παράτασης με 3-4 στα πέναλτι. Βούρος Νίκος, Βούρος Παναγιώτης, Σγουρέλλης και Κορέτζης πέτυχαν τα εύστοχα χτυπήματα, ενώ Μαρίνος και Αποστόλης Ανήφορος, μαζί με το Λαμπούκα βρήκαν δίχτυα από τα 11 βήματα για τον Αλκιβιάδη.

Διαβάστε το ρεπορτάζ για τα υπόλοιπα σημερινά ματς της Α' Φάσης του Κυπέλλου Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey