Επεφύλασσε κι άλλη έκπληξη ο Αίγειρος Μυστεγνών!

31/08/2013 - 22:56

Olympos_Gera_0-0_2Οι εκπλήξεις στο Κύπελλο Λέσβου συνεχίζονται με τον Αίγειρο Μυστεγνών να αναδεικνύεται πραγματικός "φονιάς", αφού μετά τα Λιονταράκια πέταξε εκτός διοργάμωσης ακόμα μια ομάδα της Α' Κατηγορίας και μάλιστα την πρωταθλήτρια Λέσβου και περσινή φιναλίστ, Αναγέννηση Γέρας, κερδίζοντας με σκορ 1-2.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας, ηΆναξος επιβλήθηκε στο Γήπεδο της Πέτρας του Κεραυνού Αφάλωνα με 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αποδεικνύοντας πως παραμένει και φέτος μια αξιόπιστη και υπολογίσιμη ομάδα.

Τέλος, στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, σε ένα χορταστικό ματς ο Όλυμπος πανηγύρισε τη νίκη - πρόκριση απέναντι στο φιλόδοξο Οδυσσέα Ελύτη, επικρατώντας με σκορ 4-2.

Η Β' Φάση του Κυπέλλου Λέσβου ολοκληρώνεται αύριο με τη διεξαγωγή των υπολοίπων τριών αναμετρήσεων, από τις οποίες δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι στον "Ταρλά", ανάμεσα σε Αιολικό και Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Στο Μόλυβο, ο τοπικός Αρίωνας υποδέχεται τον Αιγέα Πλωμαρίου ενώ στον Πολιχνίτο η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey