Με φόντο τα ημιτελικά!

16/10/2013 - 11:17 Τελευταία τροποποίηση στις 17/10/2013 - 11:32

Aiolikos_Aetos_Loutron_Serafigkos1Αγωνιστική δράση στο Κύπελλο Λέσβου το απόγευμα, με τους δύο ενδιάμεσους προημιτελικούς της διοργάνωσης να πραγματοποιούνται σε νοκ άουτ αναμετρήσεις.

Στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ο πρωτοπόρος της Α' Κατηγορίας Αιολικός θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής ακόμα και σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ιδιαίτερα στις πρώτες συναντήσεις του πρωταθλήματος. Αντίπαλός του ο φιλότιμος Αρίωνας Μήθυμνας, για τον οποίο αποτελεί ήδη μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή του σε αυτό το στάδιο του Κυπέλλου Λέσβου.

Στον άλλο ημιτελικό στο Γήπεδο του Παπάδου, ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας θα υποδεχθεί την ομάδα - έκπληξη του θεσμού, Αίγειρο Μυστεγνών, σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα αμφίρροπο παρά το γεγονός πως ανάμεσα στους δύο συλλόγους παρεμβάλλεται μια ολόκληρη κατηγορία.

Οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 4 το απόγευμα, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και αν τα σκορ παραμένουν ισόπαλα, οι διαφορές των ομάδων θα κριθούν στα πέναλτι.

Ορισμοί διαιτησίας

Κύπελλο Λέσβου - Προημιτελικοί (16/10, 16:00)

Αιολικός-Αρίων Μήθυμνας
(Μποντάκης, Βασιλακάκης, Σοφιανός) - Στάδιο Μυτιλήνης
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Αίγειρος Μυστεγνών
Βουλγαρέλλης, Συβρής, Κατσάνης) - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Στεργίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey