Προκρίσεις Αιολικού και Ατρομήτου Αγ. Μαρίνας

17/10/2013 - 11:33 Τελευταία τροποποίηση στις 17/10/2013 - 11:58

Aiolikos_panigyriko_2013_14_Aetos_LoutronΣτα ημιτελικά του Κυπέλλου Λέσβου προκρίθηκαν Αιολικός και Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας, μετά τους δύο χθεσινούς προημιτελικούς της ενδιάμεσης Γ' Φάσης του Κυπέλλου Λέσβου.

Στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ο Αιολικός δε συνάντησε ιδαίτερη αντίσταση από τον Αρίωνα Μήθυμνας, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερο ποδόσφαιρο με σκοπό να ευχαριστηθούν τα 90 λεπτά και να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερες καλές στιγμές στους φιλάθλους. Η ομάδα του Γιώργου Κομνηνού προηγήθηκε 2-0 με γκολ του Μάκη Σαμπάνη στο 16' και στο 29', με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με όμορφη προσπάθεια του Κουνιάρη με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Στην επανάληψη ο Αιολικός, που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, πέτυχε δύο ακόμα γκολ με τον Γιώργο Συβρή στο 66' και τον Θεαγένη Διονυσάτο στο 82ο λεπτό.

Στον άλλο ημιτελικό, ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας επικράτησε στο Γήπεδο του Παπάδου του Αίγειρου Μυστεγνών με σκορ 2-1 και πήρε το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης, σε ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις.

Στους "4" του Κυπέλλου Λέσβου είχαν προκριθεί άνευ αγώνα η Άναξος και ο Όλυμπος Αγιάσου, ενώ μετά τις χθεσινές αναμετρήσεις στην κληρωτίδα θα μπουν επίσης Αιολικός και Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας. Η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣ Λέσβου στις 3 Δεκεμβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey