Στον τελικό Αιολικός και Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας

20/11/2013 - 20:38 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2013 - 21:05

Aiolikos_panigyriko_Diagoras5-0_2Οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου Λέσβου, που διεξήχθησαν σήμερα, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον τους και έβγαλαν το ζευγάρι των δύο φιναλίστ, επιβεβαιώνοντας και τα προγνωστικά, με τον Αιολικό και τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας να διεκδικούν το τρόπαιο.

Στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ο Όλυμπος Αγιάσου έβαλε... δύσκολα στο μεγάλο φαβορί για το νταμπλ, προηγούμενος στο σκορ με 0-1 μόλις στο 7ο λεπτό χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Ραφαήλ Κουκούλης. Η ομάδα του Γιώργου Κομνηνού αντέδρασε άμεσα και έφερε το ματς στα ίσα με τον Σεραφίγγο στο 21', με τους παίκτες να πηγαίνουν λίγο αργότερα στα αποδυτήρια και το σκορ στο 1-1.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Θανάση Δημητριάδη κρατούσαν την ισοπαλία μέχρι και το 75ο λεπτό, όταν ο Αιολικός κέρδισε πέναλτι που το μετέτρεψε σε γκολ ξανά ο Σεραφίγγος (2-1). Δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα της Μυτιλήνης πέτυχε και τρίτο γκολ, με τον Τόλη Λαλά να σκοράρει απέναντι στην παλιά του ομάδα. Και στο 79' ο Αιολικός με τον Διονυσάτο διαμόρφωσε το τελικό 4-1, που τον έφερε στον τελικό του νησιού.

Στον άλλον ημιτελικό, Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας και Άναξος πρόσφεραν ένα ωραίο ματς στους φιλάθλους. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, θέλοντας να κερδίσουν την πρόκριση, ωστόσο εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν οι παίκτες του Στρατή Μυρογιάννη, οι οποίοι επικράτησαν δύσκολα με δύο τέρματα προς το τέλος του αγώνα, ανοίγοντας αρχικά το σκορ με τον Γιώργο Ευαγγέλου (70') μετά από σέντρα ακριβείας του Αντώνη Γιακαλή, "κλειδώνοντας" στο 80' τη νίκη με γκολ του Παναγιώτη Δελόλμα. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey