Φόρεσε το εθνόσημο ο Βούρος!

16/11/2010 - 18:23

Το όνειρο της συμμετοχής στην Εθνική ομάδα έγινε πραγματικότητα πριν από λίγη ώρα για τον Πραξιτέλη Βούρο. Ο 15χρονος Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα στο φιλικό αγώνα της Ελλάδας κόντρα στη Σερβία, που έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0). ανοίγοντας... λογαριασμό με τη γαλανόλευκη φανέλα. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Παχατουρίδης έριξε στον αγώνα τον "Πραξι" στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης, στη θέση του Μπουρδούβαλη.

Αυτή ήταν η πρώτη εκ των δύο αναμετρήσεων μεταξύ των δύο εθνικών συγκροτημάτων, που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Δημοτικό Γήπεδο Χέρσου Κιλκίς. Ο δεύτερος φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη (18/11), στις 15:00, αποτελώντας μια ακόμα ευκαιρία για τον ταλαντούχο Μυτιληνιό ποδοσφαιριστή του Αιολικού, να προσθέσει στο ενεργητικό του μια ακόμα συμμετοχή φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

ΕΛΛΑΔΑ: Στρέζος, Καραμπάς (59' Βόσδου), Σωτηράκος (59' Μαρκάκης), Μπαντούνας, Βλάχος, Ναυπλιώτης (65' Κοβάτσης), Τεπελίδης (41' Τσιντσάρης), Μπουρδούβαλης (59' Πραξιτέλης Βούρος), Γκουντρουμπής (65' Πασχάλης), Παπαδόπουλος (41' Βέργος), Πόποβιτς (41' Ταουσιάνης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey