«Παράνομα το "Κ.Κεντέρης" και ο "Ταρλάς"»

16/11/2010 - 18:12 Τελευταία τροποποίηση στις 16/11/2010 - 19:05

Την έντονη δυσαρέσκειά τους, για το γεγονός πως καλούνται να λαμβάνουν κάθε Κυριακή μέτρα ασφαλείας, σε γήπεδα που δεν έχουν άδεια καταλληλόλητας -με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την ασφάλεια αθλητών και φιλάθλων- εκφράζουν οι αστυνομικοί, με επιστολή-ανακοίνωση προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου.


Η επιστολή τους κοινοποιείται και στην ΕΠΟ αλλά και στην ΕΠΣ Λέσβου και στο εσωτερικό της, αναφέρεται χαρακτηριστικά για τα γήπεδα που φιλοξενούν τον Αιολικό και την ΑΕΛΚ, δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης και «Κ. Κεντέρης» αντίστοιχα :

«Οι παραπάνω ομάδες έχουν έδρα τους τα γήπεδα Καλλονής και Μυτιλήνης. Τα εν λόγω γήπεδα στερούνται άδειας καταλληλότητας με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί μας να καλούνται να εκτελέσουν υπηρεσία μέτρων τάξης σε ένα χώρο ακατάλληλο[…]. Στο σημείο αυτό σας γνωρίζουμε ότι οι όποιες επαφές μας, με τους αρμόδιους για τη νομιμοποίηση των γηπέδων, απέβησαν άκαρπες[…].

Θεωρούμε λοιπόν απαράδεκτο και επικίνδυνο το παραπάνω γεγονός μιας και τα πρωταθλήματα βρίσκονται στη μέση και υπάρχει άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον των ομάδων, οι συνάδελφοί μας να καλούνται να προστατέψουν τα συμφέροντα των παραπάνω ομάδων, σε ακατάλληλους και παράνομους χώρους[…].».


Στην επιστολή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου, ζητά- καταλήγοντας- ουσιαστικά την άμεση συμμόρφωση των δύο γηπέδων του νησιού μας. Γεγονός που προφανώς δείχνει πως οι μικροπαρεμβάσεις π.χ στη φισούνα του «Κ. Κεντέρης», όπου τοποθετήθηκε σιδερένια επένδυση, δεν ήταν επαρκείς. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey