Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο (1/8) στο Γήπεδο Παμφίλων, ανάμεσα στους παλαίμαχους του Κεραυνού Αφάλωνα και στο Σύλλογο Βετεράνων Λέσβου. Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο συνεργασίας, που εφαρμόζει πλέον ο Σύλλογος Βετεράνων Λέσβου με τα ερασιτεχνικά σωματεία του νησιού.

Ποδοσφαιριστές από μια άλλη εποχή, που ανέβασαν στα ύψη το λεσβιακό ποδόσφαιρο, θα αγωνιστούν στα Πάμφιλα σε ένα φιλικό, πριν την ένραξη του οποίου θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Κεραυνού Αφάλωνα θα τιμήσει τον αδικοχαμένο πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή Παναγιώτη Σαλταμάρα, τον Βασίλη Τσαγκάρη ως παλιό διοικητικό στέλεχος του συλλόγου, τον ποδοσφαιριστή του Αιολικού Μιχάλη Κριπιντήρη, καθώς και τρεις βετεράνους, τους Παναγιώτη Κανδύλη, Παναγιώτη Γαλανό και Μιχάλη Δεληαντωνίου, οι οποίοι είχαν φορέσει τη φανέλα του Κεραυνού.

Ο Κεραυνός Αφάλωνα αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του νησιού. Μάλιστα, στο γήπεδο των Παμφίλων θα υπάρχει και έκθεση φωτογραφίας της εποχής με αντιπάλους τον Άρη, τον Παλλεσβιακό και τον Αχιλλέα Μυτιλήνης. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα υπάρξει επίσης λαχειοφόρος με όμορφα δώρα.