Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Γήπεδο Παμφίλων, μεταξύ των παλαιμάχων του Κεραυνού Αφάλωνα και του Συλλόγου Βετεράνων Λέσβου.

Στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου είχε στηθεί μάλιστα και μια έκθεση φωτογραφίας με στιγμιότυπα από παλαιότερες εποχές, στις οποίες πρωταγωνιστούσαν οι βετεράνοι του νησιού μας. Ανάμεσα στα ταμπλό με το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, υπήρχαν ωστόσο και σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν του Κεραυνού Αφάλωνα, ενός εκ των ιστορικότερων ποδοσφαιρικών συλλόγων της Λέσβου.

Πριν τον αγώνα, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις από τη διοίκηση του Κεραυνού Αφάλωνα, αλλά και από τους Βετεράνους της Λέσβου.. Συγκεκριμένα, τιμήθηκε η οικογένεια του αδικοχαμένου πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή Παναγιώτη Σαλταμάρα, ο Βασίλης Τσαγκάρης ως παλιό διοικητικό στέλεχος του συλλόγου, ο ποδοσφαιριστής του Αιολικού Μιχάλης Κριπιντίρης, καθώς και τρεις βετεράνοι του Κεραυνού, από τους πρώτους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, οι Παναγιώτης Κανδύλης, Παναγιώτης Γαλανός και Μιχάλης Δεληαντωνίου.

Η διοργάνωση ήταν άψογη από κάθε άποψη, με τους ανθρώπους του Κεραυνού να έχουν προσέξει την κάθε λετπομέρεια, ικανοποιώντας το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του Γηπέδου των Παμφίλων για να χειροκροτήσει τις παλιές δόξες του λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL"