Χώρος καταγραφής το "Γεώργιος Σκούφος"!

08/09/2015 - 13:16

Ως προσωρινός χώρος καταγραφής μεταναστών και προσφύγων μετατράπηκε από χθες το βράδυ το Γήπεδο "Γεώργιος Σκούφος", στην περιοχή των Τεχνικών Λυκείων στην Καλλιθέα Μυτιλήνης.

Το... πρώην πλέον γήπεδο, που έχει αφεθεί στη μοίρα του λόγω της διαμάχης μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΛΚ και Δήμου Λέσβου, αποφασίστηκε να προσφέρει μια λύση στο φλέγον ζήτημα του μεταναστευτικού. Aπό χθες βράδυ, δουλεύουν ασταμάτητα τα συνεργεία καταγραφής, ώστε οι εγκλβισμένοι στην πόλη της Μυτιλήνης μετανάστες και πρόσφυγες να περάσουν από τις απαραίτητες διαδικασίες και να πάρουν στα χέρια τους τα έγγραφα, που θα τους επιτρέψουν να αναχωρήσουν ακτοπλοϊκώς από το νησί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Εμπρός" μάλιστα, στο χώρο καταγραφής του "Γεώργιου Σκούφος" θα λειτουργήσει και εκδοτήριο εισιτηρίων, προκειμένου αυτά να εκδίδονται άμεσα από εκεί, ώστε η αναχώρηση από το νησί να γίνεται όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Φυσικά, για την αθλητική αυτή εγκατάσταση το κακό έχει ήδη γίνει, αφού έχει τεθεί... νοκ άουτ λόγω της εγκατάλειψής της, με το πρώην χλοοτάπητα να είναι πλέον σκέτο χώμα! Το μοναδικό γήπεδο εντός της πόλης, πλην του "Ταρλά" με φυσικό χόρτο έγινε πια... αλάνα, στην οποία στοιβάζονται ταλαιπωρημένοι άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ασίας. Κρίμα, γιατί κατασκευάστηκε πολύ πρόσφατα, ώστε να προσφέρει λύσεις στις τοπικές ομάδες ποδοσφαίρου της Μυτιλήνης. Η σημερινή του εικόνα, στο αθλητικό σκέλος της ιστορίας, προκαλεί απλώς θλίψη...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey