Στο δίκτυο ακαδημιών του ΠΑΟΚ ο Απόλλων Βουναρακίου

17/09/2015 - 09:02

Μια σπουδαία συνεργασία ανακοίνωσε ο Απόλλων Βουναρακίου, που από φέτος θα ανήκει στο Δίκτυο Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, μιας εκ των ιστορικότερων ομάδων της Ελλάδας, κερδίζοντας πολλά σε τεχνογνωσία αφού τα τμήματα υποδομής της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι από τα κορυφαία στη χώρα μας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Με ένα σπουδαίο νέο κάνει «ποδαρικό» στην νέα σαιζόν ο Απόλλων μας. Με μεγάλη τιμή και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με το Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του ιστορικού και σπουδαίου ποδοσφαιρικού και αθλητικού Συλλόγου της χώρας μας του ΠΑΟΚ (PAOK Academy fc) εκ των κορυφαίων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη με διαρκής και ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα.

Μια συνεργασία που αποτελεί για τον Σύλλογο μας τεράστια τιμή και περηφάνια αλλά ταυτόχρονα και μια αναγνώριση για το έργο αθλητικό και κοινωνικό που επιτελείται στον Σύλλογο μας στα λίγα χρόνια λειτουργίας μας στο χώρο του Λεσβιακού Ποδοσφαίρου, μέσω των τμημάτων υποδομής μας.

Ευχαριστούμε την ένδοξη και μεγάλη ομάδα του Π.Α.Ο.Κ , τους υπευθύνους αυτής και συντονιστές του Δικτύου Ακαδημιών του Π.Α.Ο.Κ και ιδιαιτέρως τον Γενικό Δ/ντη των τμημάτων υποδομής κ. Πουρλιοτόπουλο Ευάγγελο καθώς και τον κ. Αλεξανδρίδη Κυριάκο εκ των υπευθύνων του Δικτύου Ακαδημιών για το έκδηλο ενδιαφέρον τους, την ανιδιοτελή προσέγγιση τους, την ανάλυση της φιλοσοφίας - αθλητικής και κοινωνικής - που διέπει τον Π.Α.Ο.Κ, τον σεβασμό στις αρχές, τις δράσεις και τον προγραμματισμό του Συλλόγου μας και την αμέριστη εμπιστοσύνη τους προς τον Σύλλογο μας επιλέγοντας μας ως συνεργάτη τους στο νησί της Λέσβου και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε - σε όλα τα επίπεδα - να φανούμε συνεπείς και αντάξιοι στις προσδοκίες και φιλοδοξίες που τρέφουν για την ομάδα μας και τα παιδιά μας, πάντα με κύριο γνώμονα την πιστή εφαρμογή των αρχών και προγραμματισμού των ιθυνόντων του Δικτύου Ακαδημιών του Π.Α.Ο.Κ .

Ο Απόλλων μας -κρατώντας την αυτονομία του και το όνομα του ως έχει και το τονίζουμε αυτό- πάντα θα παραμείνει πιστός στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει εντός και εκτός γηπέδων, τηρώντας απόλυτα και ταπεινά την αρχή «οδηγό» για όλους μας στην ομάδα μας, μικρούς και μεγάλους: «Ομάδα - Οικογένεια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey