Ξεκίνησαν εργασίες συντήρησης στο "Γ. Σκούφος"

18/11/2015 - 14:11 Τελευταία τροποποίηση στις 18/11/2015 - 17:06

Ξεκίνησαν από το πρωί οι εργασίες συντήρησης του Γηπέδου "Γεώργιος Σκούφος", ώστε να γίνει ένα πρώτο "συμμάζεμα" της αθλητικής εγκατάστασης, η οποία θα μπορούσε να δώσει πολλές λύσεις στα τοπικά ποδοσφαιρικά σωματεία της Μυτιλήνης.

Ως γνωστόν, μετά την αποχώρηση της ΑΕΛΚ από το γήπεδο, το οποίο χρησιμοποιούσε ως προπονητήριο, αυτό είχε αφεθεί τους τελευταίους μήνες στη μοίρα του, με αποτέλεσμα να μην παρουσιάζει φυσιολογική εικόνα, ώστε να μπορεί κάποιος να αθληθεί με ασφάλεια. Το νομικό πρόσωπο του Οργανισμού Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Λέσβου αποφάσισε να προχωρήσουν λοιπόν οι πρώτες εργασίες και ήδη, τα συνεργεία δουλεύουν προς αποκατάσταση αρχικά του τοιχίου, από τη μεριά του βουνού, ενώ αμέσως μετά θα δρομολογηθούν επιπρόσθετες εργασίες συντήρησης.

Ο φωτογραφικός φακός του "SL", που βρέθηκε στο "Γ. Σκούφος", είναι αδιάψευστος μάρτυρας της κατάστασης στην οποία βρίσκεται σήμερα ένα γήπεδο πραγματικό στολίδι, το οποίο είναι και το μοναδικό, πλην του "Ταρλά", με φυσικό χλοοτάπητα εντός της πόλης της Μυτιλήνης.

Φυσικά, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που για όσο διάστημα το χρησιμοποίησε ως προπονητήριο πραγματοποίησε αρκετές εργασίες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, όταν επέλεξε να αποχωρήσει από αυτό και να μεταφερθεί στους Λάμπου Μύλους, το παρέδωσε σε αυτή την κατάσταση. Ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά όμως, προκύπτουν από τη συνεχιζόμενη χρήση των αποδυτηρίων του "Γ. Σκούφος" από υπαλλήλους της καλλονιάτικης ΠΑΕ, η οποία όχι μόνο δεν έχει παραδώσει ως σήμερα το χώρο, αλλά εξακολουθεί να έχει σε αυτόν εξοπλισμό, τη στιγμή που δεν υπάρχει σε ισχύ νεότερη σύμβαση παραχώρησης του γηπέδου από τη δημοτική αρχή.

Δείτε τις φωτογραφίες του "SL" από το "Γ. Σκούφος"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey