Αθλητισμός, πολιτισμός και ανθρωπιά!

08/12/2015 - 12:43 Τελευταία τροποποίηση στις 08/12/2015 - 14:35

Ο φιλικός αγώνας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Παλλεσβιακού με την ομάδα καλλιτεχνών - ποδοσφαιριστών του Μάρκου Σεφερλή αποτέλεσε μια από τις πιο ομορφότερες εκδηλώσεις, που έχουν λάβει χώρα τελευταία στη Λέσβο.

Στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης βρέθηκαν περισσότεροι 2.000 θεατές, με τα εισιτήρια που πωλήθηκαν να είναι ακόμα περισσότερα, σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν εξ' ολοκλήρου στο Σύλλογο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Λέσβου και στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δορητών Μυτιλήνης, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την προσπάθεια συνανθρώπων μας, που ανεβαίνουν καθημερινά το δικό τους "Γολγοθά".

Οργανωτικά, η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Ο Μάρκος Σεφερλής και η υπόλοιπη ομάδα του το χάρηκαν με την ψυχή τους, όπως άλλωστε και ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες. Παίρνοντας το λόγο ο δημοφιλής ηθοποιός, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Καρακλά εκ μέρους του Συλλόγου Παλαιμάχων Παλλεσβιακού για την πρόσκληση, αλλά και τους φιλάθλους που στήριξαν με την προσέλεσυή τους το εγχείρημα, ενώ δε σταμάτησε να αστειεύεται με τους "συμπαίκτες" του. «Θέλω να σας ευχαριστήσω που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και γεμίσατε το γήπεδο για να δώσουμε χαρά σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Όταν μας έγινε η πρόσκληση από τον κ. Καρακλά δεν το σκεφτήκαμε καθόλου και το θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να βρεθούμε εδώ για αυτόν τον σκοπό», επεσήμανε ο Μάρκος Σεφερλής. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καρακλάς έβγαλε και είδηση: "Eίναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε σήμερα αυτούς τους ανθρώπους σε μια εκδήλωση με κοινωνικό χαρακτήρα, συμβάλλοντας κι εμείς από την πλευρά μας τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του τόπου μας. Τους ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους, όπως και όλον αυτόν τον κόσμο που υποστήριξε από το υστέρημά του αυτή την προσπάθεια. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια, γιατί όχι με την Εθνική του Euro 2004, που σήκωσε το ευρωπαϊκό στην Πορτογαλία!".

Για την ιστορία, το χορτάρι του "Ταρλά" πάτησαν για λογαριασμό της ομάδας του Μάρκου Σεφερλή οι: Νίκος Γραμμένος, Γιάννης Καπετάνιος, Κώστας Σόμμερ, Κυριάκος Κυανός, Γιώργος Δασκουλίδης, Νίκος Σαργκάνης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Σπύρος Λιβαθηνός, Στέλιος Κρητικός, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Μανίκας, Γιάννης Ζουμπαντής, Νόνι Λίμα, Γιάννης Αϊβάζης, ενώ την τελευταία στιγμή δεν μπόρεσαν να έρθουν οι τραγουδιστές Τριαντάφυλλος και Κιάμος. Αρχηγός της αποστολής, η οποία μαζί με την Αφροδίτη Σταυράκη έκαναν και την παρουσίαση της εκδήλωσης, ήταν το μοντέλο Σάσα Μπάστα.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι διοργανωτές απένειμαν τιμητικές πλακέτες σε όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες - ποδοσφαιριστές, ενώ ξεχωριστά βραβεύτηκαν οι Μάρκος Σεφερλής και Νίκος Γραμμένος, αλλά και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Νόνι Λίμα, Νίκος Σαργκάνης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Λύσανδρος Γεωργαμλής και Σπύρος Λιβαθηνός, με τον Γενικό Αρχηγό της Καλλονής Γιώργο Χωριανόπουλο να κάνει τις απονομές. Παράλληλα ο Αντιπεριφερειάρχης Στρατής Κύτελης χάρισε στον Μάρκο Σεφερλή ένα λεύκωμα της Περιφέρειας αφιερωμένο στο Αιγαίο.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, το Χορευτικό Τμήμα του Χριστιανικού Κέντρου Νεότητας πρόσθεσε τη δική του πινελιά, χορεύοντας τα τραγούδια των καλλιτεχνών που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey