Ποινή ρεκόρ 29 αγωνιστικών από την ΕΠΣΛ!

23/12/2015 - 21:28

Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη η ποινή που θα επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου για τα αναγραφόμενα του φύλλου αγώνα Λιονταράκια-Άναξος, στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.

Ο αγώνας είχε διακοπεί στο 55ο λεπτό, με το σκορ στο 4-2 υπέρ των γηπεδούχων, όταν η Άναξος πέτυχε τρίτο γκολ, που ακυρώθηκε!. Ακολούθησε ένταση και ο ποδοσφαιριστής Ψαρρός των φιλοξενουμενων είχε αψιμαχία με τον διαιτητή Πούλο, ο οποίος αποχώρησε με τους βοηθούς του στα αποδυτήρια και δεν βγήκε ποτέ ξανά στον αγωνιστικό χώρο, διακόπτοντας οριστικά την αναμέτρηση. Ακολούθησε μάλιστα καταγραφή του περιστατικού από την Αστυνομία και ακολούθως η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου.

Τόσο το Φύλλο Αγώνα, όσο και η Έκθεση του παρατηρητή ήταν επιβαρυντικά για την Άναξο. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ, συνεδρίασε και αποφάσισε ποινή ρεκόρ για τον Ψαρρό, ο οποίος τιμωρήθηκε με 29 (!) αγωνιστικές κατά συγχωνευση ποινών και χρηματικό πρόστιμο 290€! Η Άναξος κλήθηκε σε απολογία για την ερχόμενη Τρίτη (29/12, 15:00) στα γραφεία της Ένωσης.

Να σημειωθεί ότι κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-14, η ΕΠΣΛ είχε τιμωρήσει τον Πλάτωνα Καρτάλη του Αστέρα Ιππείου με 17 αγωνιστικές, ωστόσο η ποινή του Ψαρρού δεν έχει προηγούμενο...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey