Στη Μυτιλήνη ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Β. Γραμμένος!

02/10/2016 - 10:36 Τελευταία τροποποίηση στις 02/10/2016 - 10:46

Στη Μυτιλήνη θα βρίσκεται σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, που διεκδικεί τη νίκη στις εκλογές της Ομοσπονδίας, την 26η Οκτωβρίου.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας θα έχει συνάντηση με τον αντίστοιχο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρο Ψαρρόπουλο και τους συνεργάτες του στην Ένωση, σε μια... επισημοποίηση της εκλογικής τους υποστήριξης. Η ΕΠΣ Λέσβου εξάλλου είχε διαφανεί εδώ και καιρό ότι θα στηρίξει τον υποψήφιο πρόεδρο της σημερινής αντιπολίτευσης, όταν καταψήφισε τον απολογισμό της διοίκησης Γκιρτζίκη, το καλοκαίρι στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ.

Μετά τη συνάντησή τους, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος θα παραθέσει γεύμα τόσο στον υψηλό προσκεκλημένο του Βαγγέλη Γραμμένο, όσο και στους συνεργάτες του στην Ένωση, κίνηση που ενδεχομένως να προδίδει και τις... κινήσεις του για το μέλλον, αφού είναι γεγονός πως εφόσον η σημερινή αντιπολίτευση κερδίσει της εκλογές της Ομοσπονδίας, ο ισχυρός άνδρας του λεσβιακού ποδοσφαίρου θα αξιοποιηθεί σε σημαντικό πόστο εντός της ΕΠΟ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey