Η ΕΠΣΛ στήριξε και επίσημα Γραμμένο! [vids]

03/10/2016 - 12:01 Τελευταία τροποποίηση στις 03/10/2016 - 15:31

Επίσημη πλέον είναι η στήριξη της ΕΠΣ Λέσβου προς τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, όπως διατυπώθηκε σε κάθε τόνο κατά την κυριακάτικη επίσκεψη του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Μυτιλήνη, όπου συναντήθηκε με τον ομόλογό του στην ΕΠΣ Λέσβου Σταύρο Ψαρρόπουλο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και συζήτησαν όλα όσα απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τα προβλήματα των νησιωτικών Ενώσεων, ενώ το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου παρέθεσε γεύμα σε εστιατόριο της Παναγιούδας. Δεδομένου ότι οι εκλογές της ΕΠΟ θα διεξαχθούν στις 26 του Οκτώβρη, η επίσκεψη αυτή -λίγες μόνο ώρες μετά από μια αντίστοιχη στην ΕΠΣ Δωδεκανήσων- αποτέλεσε ξεκάθαρο μήνυμα για την υποστήριξη προς το πρόσωπό του στη διεκδίκηση της ηγεσίας της ΕΠΟ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος, δεσμεύτηκε πως θα καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια ώστε να αλλάξει η ΕΠΟ, επισημαίνοντας πως "τα τελευταία χρόνια έχει πιάσει πάτο". Μάλιστα δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το πώς έχει καταντήσει η Ομοσπονδία, επισημαίνοντας πως θα χρειαστεί συλλογική προσπάθεια για να "ξεριζωθούν οι ρίζες του συστήματος". Αναφορικά με την δική του υποψηφιότητα, τόνισε πως αποτελεί "εξαιρετική τιμή η επιλογή των συναδέλφων προς το πρόσωπό του". Απέτρεψε μάλιστα όσους επιθυμούν να γίνουν "χαλίφηγδες στη θέση του χαλίφη", ότι η "αντιπαράθεση μαζί τους θα είναι σκληρή".

Από τη πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Γραμμένο, επεσήμανε πως σε αυτή την εκλογική μάχη θα έχει την απόλυτη συμπαράσταση της Ένωσης, ευελπιστώντας σε "μία ΕΠΟ, που θα είναι το μεγάλο αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις των Σταύρου Ψαρρόπουλου και Βαγγέλη Γραμμένου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey