Στην Εθνική γυναικών η Παράσχου!

04/06/2018 - 14:42 Τελευταία τροποποίηση στις 04/06/2018 - 14:56

Μια ευχάριστη έκπληξη για το νησί μας επεφύλαξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημοσθένης Κάβουρας στις κλήσεις του για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας στις γυναίκες με αντίπαλο την Ουγγαρία, την προσεχή Τετάρτη.

Μεταξύ των 18 παικτριών, που αποτελούν την αποστολή της Εθνικής, συμπεριλαμβάνεται και η Μιχαέλα Παράσχου που κατάγεται από το Πλωμάρι και αγωνίζεται στον Άρη Θεσσαλονίκης, μετά από ένα απόλυτα επιτυχημένο πέρασμα από τον ΠΑΟΚ. Η 26χρονη εξαργύρωσε την εξαιρετική της παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα γυναικών της Super League, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, σκοράροντας μάλιστα και 3 γκολ.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία σε φιλικό παιχνίδι στις 6 Ιουνίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Telki Global Football Park» και ο Δημοσθένης Κάβουρας έχει προχωρήσει σε ένα γενναίο «λίφτινγκ», αφού η νέα Εθνική γυναικών αποτελείται από αρκετά καινούρια πρόσωπα, θέλοντας έτσι να φρεσκάρει την ομάδα σε όλες τις θέσεις. Χθες και σήμερα η Εθνική γυναικών προπονείται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ την Τρίτη θα βρεθεί στη Βουδαπέστη, πραγματοποιώντας κι εκεί την καθιερωμένη της προπόνηση μια ημέρα πριν το παιχνίδι.

Σε μικρότερη ηλικία, με τη φανέλα του Αιγέα Πλωμαρίου

Σε ότι αφορά την Μιχαέλα Παράσχου, μόνο άγνωστη δεν είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου. Από μικρή ηλικία έδειξε το ταλέντο της στα γήπεδα του νησιού, ενώ όταν στα 18 της μετέβη στη Θεσσαλονίκη για σπουδές συνέχισε παράλληλα να αγωνίζεται στα γήπεδα της Ελλάδας και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο. Ως μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ πανηγύρισε τίτλους και συμμετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει χτίσει μια μικρή αυτοκρατορία στο γυναικείο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Ακολούθησε η Πανσερραϊκή και μετ' έπειτα ο Άρης, στον οποίο μάλιστα φέτος φορούσε και το περιβραχιόνιο της αρχηγού, αφού εκτός από ποδοσφαιρικές ικανότητες διαθέτει και τις ηγετικές με την περίσσια εμπειρία της μέσα στα γήπεδα.

Σε παλαιότερη κλήση της στην Εθνική ομάδα

Το γεγονός ότι αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας και μάλιστα στην πιο ώριμη ποδοσφαιρικά ηλικία, είναι αναμφίβολα πολύ σημαντικό για τη Λέσβο, που αποδεικνύει ότι στον αθλητισμό παράγει συνεχώς αθλητές και αθλήτριες, που κυριολεκτικά διαπρέπουν στο υψηλότερο επίπεδο, σε οποιοδήποτε σπορ!

Αναλυτικά, η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στις γυναίκες:

ΘΕΣΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
M ΣΙΔΗΡΑ ΔΑΝΑΗ ΑΠΟΛΛΩΝ LAIDYS 1991
M ΜΩΡΑΙΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ BV CLOPPENBURG 1997
E KOΝΓΚΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ VERONA 1994
T ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΘΗ ΠΑΟΚ 1990
M ΚΑΚΑΜΠΟΥΚΗ ΕΛΕΝΗ ΠΑΟΚ 1987
T ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ EYH ΑΡΗΣ 1995
E ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΟΥ ΣΟΥΛΑ ΑΡΗΣ 1997
M ΜΑΡΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΟΚ 1995
A ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΑΟΚ 1979
A ΓΚΑΤΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΟΚ 1997
M ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 1985
M ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ ΑΡΗΣ 1992
A ΠΑΣΠΑΛΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΑΡΗΣ 1991
M ΒΑΡΔΑΛΗ ΘΩΜΑΙΣ ΠΑΟΚ 1995
M ΜΑΤΑΝΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΗΣ 1991
A ΤΕΡΖΗ ΔΑΝΑΗ ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 1996
A ΜΕΛΙΣΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 1987
M ΝΕΦΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΟΚ 1997

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey