Έναρξη ακαδημίας του Οδυσσέα Ελύτη

02/09/2019 - 10:23 Τελευταία τροποποίηση στις 02/09/2019 - 10:39

Για έναν ακόμα χρόνο ξεκίνησαν οι προπονήσεις, πρώτα στα αγωνιστικά τμήματα ανδρών, νέων και παίδων για την ομάδα του Οδυσσέα Ελύτη.

Την Τετάρτη 4/9/2019 αρχίζουν οι προπονήσεις και στα Τμήματα της Ακαδημίας για ηλικίες 5-14 χρονών. Η ακαδημία του Ελύτη έχει αποδείξει όλα τα χρόνια της λειτουργίας της ότι είναι μια παραγωγική ακαδημία με σωστή και ποιοτική δουλειά από τους προπονητές με αποτέλεσμα την ανάδειξη αρκετών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

akadimia-elitis.png (770×1090)

Ο Οδυσσέας Ελύτης με ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

"Έχει αποδειχτεί ότι όλα τα σημαντικά και όμορφα πράγματα γεννιούνται μέσα από δυσκολίες. Και φέτος θα πατήσουμε πάνω στις στέρεες βάσεις που έχουμε βάλει μαζί όλα αυτά τα χρόνια και που μας έχουν καθιερώσει στον χώρο των υποδομών.

Θα επαναλάβουμε το όμορφο ταξίδι μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου με πολύ παιχνίδι και σπάνιες εμπειρίες από τη συμμετοχή μας στους αγώνες στη Λέσβο αλλά και εκτός νησιού.

Από τους παίκτες μας ζητάμε δουλειά στο γήπεδο, υπομονή, αυτοκριτική και από τους γονείς εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που είναι δίπλα στα παιδιά τους. Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τα μάθουμε να συνεργάζονται, να συμμετέχουν πρόθυμα στις προπονήσεις και στο παιχνίδι, να διαχειρίζονται τη νίκη και την ήττα, να μάθουν να βοηθούν αλλά και να δέχονται βοήθεια ο ένας από τον άλλον.

Στόχος μας πάνω από όλα, ο αθλητισμός να συμβάλει στην καλή τους διάθεση και την σωστή ανάπτυξή τους. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους, έχει όμως μεγάλη σημασία μέχρι τότε να είναι υγιή, ισορροπημένα και χαρούμενα με αυτό που έχουν επιλέξει να κάνουν κοντά μας." 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey