Απινιδωτές στα γήπεδα ζητάει η ΕΠΣΛ

12/10/2021 - 18:10 Τελευταία τροποποίηση στις 12/10/2021 - 18:31

Τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη επισκέφθηκαν χθες Δευτέρα ο Α Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ Γιώργος Καραθανάσης και ο Γεν. Γραμματέας  Παντελής Βερρής, με θέμα τον εξοπλισμό των γηπέδων με απινιδωτές.

Μετά την άτυχη στιγμή το καλοκαίρι στο Euro με τον Δανό διεθνή Έρικσεν, οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΛ ζήτησαν την συνδρομή της Περιφέρειας, έτσι ώστε στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Λέσβου να τοποθετηθούν απινιδωτές οι οποίοι ουσιαστικά σώζουν ζωές, με τον Περιφερειάρχη να ανταποκρίνεται στον αίτημα κάνοντας την παρακάτω δήλωση:

"Όταν πρόκειται  να προστατεύσουμε  ανθρώπινες  ζωές,  είναι υποχρέωση μας και κάνουμε ότι μας ζητηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Όλοι οι αθλητικοί χώροι θα πρέπει να διαθέτουν απινιδωτές και θα συμμετέχουμε και εμείς ως Περιφέρεια στο να εξοπλιστούν. Άλλωστε έχουμε πρόσφατο στην μνήμη μας το περιστατικό με τον Δανό ποδοσφαιριστή στο Euro ο οποίος σώθηκε χάρη στην ύπαρξη απινιδωτή στο γήπεδο». 

Οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΛ δήλωσαν:"Ξεκινήσαμε ενέργειες ως νέο ΔΣ να εξοπλίσουμε τους αθλητικούς χώρους με απινιδωτές, ώστε να προλάβουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Χαιρόμαστε που βρήκαμε ανταπόκριση από τον Περιφερειάρχη και τον ευχαριστούμε γιατί έδειξε να ταυτίζεται απόλυτα με την προσπάθεια μας".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey