Πρωταθλητής Λέσβου το 2ο ΕΠΑΛ

16/04/2022 - 13:52 Τελευταία τροποποίηση στις 16/04/2022 - 14:11

Πρωταθλητής του Νομού Λέσβου αναδείχθηκε το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης κερδίζοντας χθες στο τελικό το ΕΠΑΛ Μύρινας 2-1.

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με ωραία ατμόσφαιρα και δύο αντάξιες ομάδες που πρόσφεραν ωραίο θέαμα, το 2ο ΕΠΑΛ κατέκτησε το τρόπαιο περνώντας ταυτόχρονα στην επόμενη φάση του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 8-9 Μαϊου στον Πειραιά.

Ο πρώτος σκορερ της ομάδας Λουίς Ρούσι στο 50' έκανε το 1-0, η ομάδα της Λήμνου ισοφάρισε έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα και λίγο πριν το φινάλε ο Ρούσι ξανά με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έπειτα από κομπίνα με τον Λεμονό χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Στην τελική φάση το 2ο ΕΠΑΛ θα αντιμετωπίσει τους νικητές των ζευγαριών Χίος-Σάμος και Δωδεκάνησα-Κυκλάδες για την ανάδειξη των τριών καλύτερων ομάδων σε σύνολο επτά ομάδων. Να σημειωθεί ότι η καλύτερη πορεία του 2ου ΕΠΑΛ ήταν το 1985 όταν έφτασε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες πανελλαδικά.

Το 2ο ΕΠΑΛ ευχαριστεί την γυναικεία ομάδα Σαπφώ για την υποστήριξη της καθώς και όλους τους προπονητές των ομάδων για την άριστη συνεργασία τους αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα τους Παπαδημητρίου, Παπαλόπουλο, Διονυσάτο, Παπουτσέλη και Καρέτο, όπως επίσης και τον φυσικοθεραπευτή Χρυσοβαλάντη Κοτοπούλη για την πολύτιμη συνεισφορά του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey