Πλήθος ταλέντων στο προπονητικό Camp του ΠΑΟΚ

03/03/2023 - 17:43 Τελευταία τροποποίηση στις 03/03/2023 - 18:54

Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε το προπονητικό Camp του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον Απόλλωνα Βουναρακίου στο γήπεδο Λουτρών το διήμερο 1-2 Μαρτίου.

Στη Λέσβο για ακόμη μία φορά βρέθηκαν ο υπεύθυνος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Αλεξανδρίδης και ο προπονητής υποδομών και scouter Αλέκος Θεοδωρίδης, όπως και ο Ζαχαρίας Ατματζίδης ο οποίος είναι υπεύθυνος σε συνεργαζόμενη ακαδημία του ΠΑΟΚ στη Γερμανία.

camp-apollon-paok-2023.jpg (770×513)

Στο τέταρτο συνολικά προπονητικό camp αξιολόγησης που διοργάνωσε ο Απόλλων που ανήκει εδώ και επτά έτη στο δίκτυο του ΠΑΟΚ, συμμετείχαν εκτός από τους αθλητές της ακαδημίας και επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από όλες τις ακαδημίες του νησιού, ηλικίας Κ15 και Κ13.

camp-apollon-paok-2023-1.jpg (770×513)

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το αγωνιστικό επίπεδο και το ταλέντο των παιδιών και αναμένεται να επανέλθουν για νέα αξιολόγηση. Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συζήτησαν επίσης με τους μικρούς ποδοσφαιριστές για την αξία του αθλητισμού, την συνεχή προσπάθεια και την επιμονή μέσα από την οποία θα μπορέσουν να εξελιχθούν περισσότερο, ενώ απένειμαν τα εύσημα στο προπονητικό τιμ της ακαδημίας του Απόλλωνα για το έργο τους.

Στην κάμερα του "SL" μίλησαν ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης και ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Βόϊκος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey