Τελετή έναρξης του 1ου Παλλεσβιακού τουρνουά ποδοσφαίρου

15/05/2023 - 18:07 Τελευταία τροποποίηση στις 15/05/2023 - 18:24

To 1ο Παλλεσβιακό φεστιβάλ ποδοσφαίρου ξεκίνησε ήδη με τις κληρώσεις μη ενεργών ποδοσφαιριστών άνω των 32 ετών.

1o-pallesviako-tournoua-teleti-enarksis.jpg (770×424)

Ʃτις εγκαταστάσεις του Olympico την Παρασκευή 12 Μαϊου πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης και η κλήρωση παρουσία πλήθος κόσμου σε μια πραγματική γιορτή. Επίτιμοι καλεσμένοι της εκδήλωσης αυτής ο Θεόδωρος Παχατουρίδης, τον οποίον βράβευσε ο Πρόεδρος της ΕΠƩΛ Παντελαίων Βερρής, ο Ανέστης Αγρίτης ο οποίος τιμήθηκε από τον Κλεάνθη Μανιάτη και ο Βασίλης Καϊλής, τον οποίον βράβευσε ο Ʃπύρος Διαμαντίδης.

1o-pallesviako-tournoua-teleti-enarksis3.jpg (770×387)

Στην παραπάνω κατηγορία του τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή 8 ομάδες και συγκεκριμένα: "ΜΠΕΚΡΟΥΖΕΙΡΟ, ΓΕΡΟΛΥΚΟΙ FC , BETEΡΑΝΟΙ ΛΕƩΒΟΥ, FEDEX, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΕƩΒΙΑΚΟΥ, ΤΑ ΤΡΕΝΑ, ΟΙ ΤΙΤΑΝΕƩ και IPA ΛΕƩΒΟΥ".

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε δυο ομίλους. Ο πρώτος περιλαμβάνει ΤΙΤΑΝΕƩ, FEDEX, ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΕƩΒΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΝΑ και ο δεύτερος ΓΕΡΟΛΥΚΟΙ FC, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΕƩΒΙΑΚΟΥ, ΜΠΕΚΡΟΥΖΕΙΡΟ ΚΑΙ IPA ΛΕƩΒΟΥ.

1o-pallesviako-tournoua-teleti-enarksis1.jpg (769×510)

Από κάθε όμιλο προκρίνονται στην επόμενη φάση τρείς ομάδες οι οποίες θα σχηματίσουν έναν όμιλο έξι ομάδων όπου θα αγωνιστούν για τρείς εβδομάδες. Ʃτην συνέχεια οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα αναμετρηθούν σε ημιτελικούς και στους δυο τελικούς. Ʃτόχος των διοργανωτών είναι να διεξαχθούν όσο περισσότερες αναμετρήσεις, να αγωνιστούν όλοι οι συμμετέχοντες, να χαρούν την συμμετοχή και το παιχνίδι και να απολαύσει ο κόσμος όμορφο θέαμα μακριά από σκοπιμότητες.

1o-pallesviako-tournoua-teleti-enarksis2.jpg (770×423)

Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε μας στα Social Media για να ενημερώνεστε για τις ώρες των αγώνων και τα αποτελέσματα. Γιατί φέτος το καλοκαίρι είναι Fun...Υπεύθυνος Διοργανώσεων: Θοδωρής Γιακαλής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey