Στην τελική ευθεία το 1ο Παλλεσβιακό Ποδοσφαιρικό Festival

03/07/2023 - 10:05

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού στις εγκαταστάσεις του Olympico Fun Park, καθώς έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του 1ου Παλλεσβιακού Ποδοσφαιρικού Festival.  Τα τουρνουά διαδέχονται το ένα το άλλο και η ολοκλήρωση του Φεστιβάλ είναι σε 18 μέρες.

Το τουρνουά Παλαιμάχων - μη ενεργών άνω των 32 ολοκληρώθηκε στις 15 Ιουνίου με πρωταθλήτρια ομάδα τους “Γερόλυκους FC”, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η “FedEx” και την τρίτη και τέταρτη η “ΙΡΑ Λέσβου” και “ΤΑ ΤΡΕΝΑ”, αντίστοιχα.

Σχεδόν μία εβδομάδα αργότερα, και συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε το τουρνουά Γυναικών. Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα “Τελετάμπις, την δεύτερη η ομάδα “ΠΑΣ-Τέλεια” και τρίτη η “Μπερτσελιώμα”.

pallesviako-toyrnoya1.jpg (770×512)

Ταυτόχρονα με τα προηγούμενα δύο τουρνουά έτρεχαν και τα αναπτυξιακά τουρνουά Κ12 και Κ14, τα οποία ολοκληρώθηκαν στις 30 Ιουνίου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις όλων των παιδιών. Συγκεκριμένα, το Olympico Fun Park γέμισε με όμορφα χαμόγελα και χαρούμενες φωνές από τα συνολικά 108 παιδιά που πήραν μέρος στα αναπτυξιακά τουρνουά.Μέρος πήραν οι εξής ακαδημίες: “Απόλλων Βουναρακίου”, “Αστέρας Νίκης Μυτιλήνης”, Οδυσσέας Ελύτης”, Ακαδημία Καλλονής”, “Αιγέας Πλωμαρίου” και “Αστέρας Ιππείου-Ορφέας Κεραμειών”.

Το τελευταίο κατά σειρά Τουρνουά OPEN έχει ξεκινήσει... και ήδη έχει περάσει στην δεύτερη φάση, στην οποία έχουν περάσει οι 8 καλύτερες ομάδες της πρώτης φάσης. Η πρώτη φάση μας προϊδέασε αρκετά για το τι θα ακολουθήσει, η δυναμική και η ποιότητα των 12 ομάδων που έλαβαν μέρος διαμόρφωσε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά. Ακόμη και την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης το ενδιαφέρων των ομάδων ήταν στα ύψη για την διεκδίκηση μίας θέσης στην επόμενη φάση.

pallesviako-toyrnoya2.jpg (770×578)

Οι τελικοί του τουρνουά OPEN έχουν προγραμματιστεί για τις 19 Ιουλίου, σε μία όμορφη γιορτή η οποία θα σηματοδοτήσει και τη τελετή λήξης του 1ου Παλλεσβιακού Ποδοσφαιρικού Festival. Σε αυτή τη γιορτή αναμένονται πολλές εκπλήξεις για όλους τους παρευρισκόμενους, μεταξύ άλλων και ένας φιλανθρωπικός αγώνας από τον οποίο όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Ομάδα και Φίλων Ανθρώπων με Αυτισμό “ΣΥΝ-εξέλιξη”.

Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι... Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο στο Τουρνουά OPEN… Από τις 8 ομάδες αναμένονται δυνατοί αγώνες για ένα από τα 4 μεγάλα έπαθλα. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στις σελίδες του “Παλλεσβιακού Ποδοσφαιρικού Festival” σε Facebook και Instagram. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey