Επίσημα διπλωματούχος UEFA A o Θοδωρής Γιακαλής

20/07/2023 - 10:18

Επίσημα κάτοχος διπλώματος UEFA A είναι πλέον ο Μυτιληνιός προπονητής Θοδωρής Γιακαλής.

Ο Γιακαλής ήταν πιστοποιημένος προπονητής UEFA A, ωστόσο εκκρεμούσε η επανεξέταση, έτσι ώστε να γίνει επίσημα διπλωματούχος. O έμπειρος τεχνικός με θητεία σε πάγκους ομάδων εθνικών κατηγοριών, συμμετείχε επιτυχώς τον Μάϊο στον Πειραιά στην επανεξέταση και πλέον είναι ο μοναδικός διπλωματούχος UEFA A στη Λέσβο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θοδωρής Γιακαλής ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2019 με την πρώτη φάση, συνέχισε με την Β φάση τον Φεβρουάριο του 2020 και μετά από μια  δύσκολη και απαιτητική διαδικασία στην πόλη της Δράμας ολοκλήρωσε την σχολή με αρκετά καλές εντυπώσεις και άψογες κριτικές, δείγμα της σοβαρότητας και του επαγγελματισμού του.

Ο Θοδωρής Γιακαλής σε δήλωση του στο "SL" αναφέρει:"Έχοντας πάντα ως γνώμονα στην ζωή μου πως η η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ, νιώθω περήφανος που ειμαι και επίσημα κάτοχος διπλώματος UEFA A'. Μετά από αρκετό κόπο και προσπάθεια ένας απο τους πολλούς στόχους που έχω θέσει επιτεύχθηκε.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους καθηγητές μου από την εκπαιδευτική ομάδα της ΕΠΟ για τις πολύτιμες γνώσεις που μου προσέφεραν. Οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές σε όλη αυτή τη προσπάθεια ήταν τα τρία μου παιδιά και η σύζυγός μου, που σε κάθε βήμα είναι δίπλα μου και με στηρίζουν."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey