Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Λέσβου

25/09/2023 - 14:17

Το απόγευμα του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 5ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού, η οποία αποτελεί τμήμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Παναγιώτης Σαλταμάρας» στη Μυτιλήνη, με μέριμνα της Τοπικής Διοίκησης Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών I.P.A. και την υποστήριξη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου, με συμβολικό χαρακτήρα, μεταξύ ομάδων τις οποίες συνέθεταν αστυνομικοί, κυρίως μέλη της αντιπροσωπευτικής ποδοσφαιρικής ομάδας της I.P.A.Λέσβου.

Η διεξαγωγή της 5ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού για το έτος 2023, κατόπιν σχετικού αιτήματος εκ μέρους της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, στον κ. Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Be Active», το οποίο αφορά στην προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης, ενώ έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Σε όλη την επικράτεια πρόκειται να υλοποιηθούν και άλλες αντίστοιχες αθλητικές δράσεις, με τη συμμετοχή περισσότερων από -500- αστυνομικών, που έχουν ως σκοπό να ενθαρρύνουν και να παροτρύνουν τόσο τους αστυνομικούς αλλά και το ευρύ κοινό, να αθληθούν και να παραμείνουν σωματικά δραστήριοι, βιώνοντας έναν περισσότερο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey