Κερκίδα, φωτισμός και θέσεις πάρκινγκ στο γήπεδο Μανταμάδου

03/02/2024 - 11:03 Τελευταία τροποποίηση στις 03/02/2024 - 12:21

Αυτοψία στο Δημοτικό γήπεδο Μανταμάδου πραγματοποίησε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου Αλέξανδρος Ροδίτης, παρουσία του προέδρου της κοινότητας κ. Χαράλαμπου Τζελαϊδη και του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του «Αρμού», κ. Κωνσταντίνου Καυλακώνη.

Αντικείμενο της επίσκεψης του αντιδημάρχου ήταν ο εκσυγχρονισμός του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα συνταχθεί μελέτη από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό «Αρμός», για την κατασκευή κερκίδων, θέσεων στάθμευσης παραπλεύρως του γηπέδου, την τοποθέτηση πυλώνων φωτισμού και γενικότερα την διαμόρφωση και οργάνωση του εξωτερικού χώρου.

autopsia-roditi-gipedo-mantamadou.jpg (1109×638)

Ο κ. Ροδίτης αναφέρει στο sportlesvos: « Επισκεφτήκαμε το γήπεδο Μανταμάδου με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Τζελαϊδη και τον κ. Καυλακώνη καθώς στόχος μας είναι η οργάνωση του περιβάλλοντα χώρου. Το επόμενο διάστημα θα συνταχθούν από τον «Αρμό» μελέτες για την κατασκευή κερκίδων, θέσεων πάρκινγκ, για εργασίες στην εξωτερική περίφραξη, τον φωτισμό και άλλα έργα που θα εκσυγχρονίσουν το γήπεδο. 

Προγραμματίζουμε περισσότερες επισκέψεις στα γήπεδα για να εντοπίσουμε πιθανές ελλείψεις. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των σωματείων και να δώσουμε λύσεις σε λειτουργικά ζητήματα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey