Βέρρος: "Θα βοηθήσω εξωδιοικητικά"

25/05/2011 - 16:18

Το σημερινό ρεπορτάζ της Προοδευτικής Σκάλας Καλλονής ενέπλεξε μέσω μιας φημολογίας τον πρώην Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ στα κοινά του συλλόγου και το sportlesvos.gr επικοινώνησε με τον Ταξιάρχη Βέρρο, που φρόντισε να ξεδιαλύνει με δηλώσεις του τις όποιες απορίες δημιουργήθηκαν.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΑΕΛΚ παραδέχθηκε ότι πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας της Προοδευτικής, οι οποίοι του ανέπτυξαν το φιλόδοξο πλάνο τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α' Κατηγορία, ωστόσο τόνισε πως δε θα καταλάβει θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

"Πράγματι, έγινε μια συνάντηση με τους ανθρώπους της Προοδευτικής. Μου εξήγησαν τις προθέσεις τους και από τη μεριά μου, τους υποσχέθηκα κάθε δυνατή βοήθεια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα ασχοληθώ ενεργά με τα διοικητικά του συλλόγου. Είμαι διατεθειμένος να τους συμπαρασταθώ στη φιλόδοξη αυτή προσπάθεια, όχι όμως ως Πρόεδρος ή από κάποια άλλη θέση του ΔΣ.

Πρόκειται για μια ομάδα του τόπου μου και δε θα μπορούσα να μη δείξω το ανάλογο ενδιαφέρον. Εύχομαι πάντως στην Προοδευτική κάθε επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο και να ευοδωθούν όλοι οι στόχοι της", τόνισε στο sportlesvos.gr ο Ταξιάρχης Βέρρος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey