Φιλικό ΑΕΛΚ-Αιολικός; Ούτε για ιερό σκοπό!

08/02/2012 - 13:33 Τελευταία τροποποίηση στις 08/02/2012 - 14:09

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Football League, που έφερε την ΑΕΛΚ ξανά σε μίνι περίοδο προετοιμασίας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Αιολικός την Κυριακή πραγματοποιεί το ρεπό του στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, δημιούργησε την ιδέα ενός φιλικού αγώνα μετάξύ των δύο εκπροσώπων της Λέσβου στις εθνικές κατηγορίες.

Εμπνευστές οι άνθρωποι του Αιολικού, που ευαισθητοποιημένοι από μια ιστορία η οποία είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ανάγκη παροχής οικονομικής βοήθειας σε μια οικογένεια από τη Λέσβο που το παιδί της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, θεώρησαν πως ένα φιλικό με την ΑΕΛΚ για φιλανθρωπικό σκοπό και έσοδα που θα διατίθονταν εξ΄ολοκλήρου στους γονείς του μικρού, ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαν να προσφέρουν.

Παράλληλα βέβαια, θα δινόταν και η δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παραμείνουν σε αγωνιστική δράση, έστω και σε φιλικό επίπεδο, παρέχοντας χρήσιμα συμπεράσματα -θεωρητικά- τόσο στον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα όσο και στον Δημήτρη Σπανό.

Τελικώς, το φιλικό αυτό δε θα πραγματοποιηθεί, παρά το γεγονός πως ήταν μια τεράστια ευκαιρία ώστε και οι δύο ομάδες να στείλουν ένα κοινό μήνυμα για ιερό σκοπό, ευαισθητοποιώντας και μεγάλο μέρος της τοπικής μας κοινωνίας, που παρακολουθεί στενά τον αθλητισμό του νησιού μας και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο.

Αιτία της μη διεξαγωγής του φιλικού αγώνα η άρνηση της ΑΕΛΚ, για την οποία όπως ειπώθηκε στους ανθρώπους του Αιολικού από διοικητικό παράγοντα της ομάδας της Καλλονής, ο προπονητής της Λουτσιάνο Ντε Σόουζα έχει καταρτίσει διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης για το Σαββατοκύριακο...

Σε κάθε περίπτωση κι από τη στιγμή που ο αγώνας θα γινόταν για καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό, η μη πραγματοποίησή του δεν τιμά κανέναν...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey