Φέρνει Πιλάβιο, Σάντος ή... Καραγκούνη!

08/02/2012 - 14:25

Μία φαντασμαγορική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, ετοιμάζει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣΛ), φιλοδοξώντας να φέρει στο νησί μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος σε μία φετινή του καινοτομία, πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε κοινή εκδήλωση με το Σύνδεσμο Διαιτητών Λέσβου θέλοντας να δώσει έναν ξεχωριστό τόνο αλλά και ύφος στο μήνυμα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Αποσκοπεί στο να προσδώσει και μία ιδιαίτερη λαμπρότητα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης προσπαθεί να φέρει στην εκδήλωση τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Φερνάντο Σάντος, όντας σε επαφές ακόμη και με τον αρχηγό της Εθνικής και του Παναθηναϊκού Γιώργο Καραγκούνη.

Η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΛ που έχει χαρακτηριστεί ως «γιορτή των πρωταθλητών» δεδομένου πως κάθε χρόνο τέτοια εποχή απονέμονται και τα Κύπελλα των πρωταθλητών, αλλά και οι τιμητικές πλακέτες στους διακριθέντες της χρονιάς.

Φέτος θα πραγματοποιηθεί την «Τσικνοπέμπτη» 16 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Silverbay» και είναι προσκεκλημένα όλα τα τοπικά σωματεία, τα οποία ωστόσο καλούνται να καταβάλουν αντίτιμο για τη συμμετοχή τους.

«Καλούμε τα μέλη των ποδοσφαιρικών σωματείων Λέσβου και τους πολίτες της Λέσβου που το παρακολουθούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να διασκεδάσουν αλλά και να βοηθήσουν να αναδειχθεί για άλλη μια φορά ότι το ποδόσφαιρο βρίσκεται κοντά στην κοινωνία και στα προβλήματα που την απασχολούν συμβάλλοντας με όποιο τρόπο μπορεί στην ανακούφιση από αυτά», γράφει η πρόσκληση με τα έσοδα από την εκδήλωση να συγκεντρώνονται για την προμήθεια αθλητικού υλικού το οποίο θα διανεμηθεί στη συνέχεια στα σχολεία της Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey