Ώρα τελικών στο παιδικό

15/02/2012 - 12:06

Το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λέσβου φτάνει στο τέλος του το Σαββατοκύριακο, αφού μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έφτασε η στιγμή της διεξαγωγής των τελικών.

Την Κυριακή, στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές των ομάδων που τερμάτισαν στις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, θα μπουν στο γήπεδο για το μικρό τελικό, σε ένα ματς γοήτρου, αλλά και για το μεγάλο τελικό που θα αναδείξει το φετινό πρωταθλητή.

Οι δύο ομάδες που θα μονομαχήσουν με φόντο το τρόπαιο είναι ο Οδυσσέας Ελύτης, που τερμάτισε στην 1η θέση της βαθμολογίας (27β.) έχοντας το απόλυτο των νικών σε εννέα ματς και τα Λιονταράκια, που ακολούθησαν στη 2η θέση (24β.), μετρώντας μόλις μια ήττα. Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και οι κερκίδες του Ενωσιακού αναμένονται κατάμεστες από γονείς και συγγενείς των παιδιών, καθώς επίσης και φίλους των δύο ομάδων.

Λίγο νωρίτερα, θα ξεκινήσει ο μικρός τελικός ανάμεσα στην ΑΕΛ Καλλονής και τον Βύρωνα Μόριας, που ισοβάθμησαν στην 3η θέση της βαθμολογίας με τους Καλλονιάτες να υπερτερούν στη διαφορά τερμάτων.

Βαθμολογία

Παιδικό πρωτάθλημα - Τελική Αγ. Β.
1. Οδυσσέας Ελύτης 9 27
2. Λιονταράκια 9 24
3. ΑΕΛ Καλλονής 9 18
4. Βύρων Μόριας 9 18
5. Αναγέννηση Γέρας 9 15
6. Καραβαγγέλης Στύψης 9 13
7. Πολιχνίτος 9 8
8. Αιολικός 9 7
9. Όλυμπος 9 3
10. Νεάπολη 9 0

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey