"Κλειδώνει" του Πιλάβιου στη γιορτή της ΕΠΣΛ

15/02/2012 - 16:34 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2012 - 13:46

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωμστείων Λέσβου ετοιμάζει μία φαντασμαγορική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, που θα γίνει αύριο στο ξενοδοχείο "Silver Bay" και ήδη άρχισαν να "κλειδώνουν" οι παρουσίες των επίσημων προσκεκλημένων της.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σταύρο Ψαρρόπουλο σήμερα το πρωί κι όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται αύριο στη Μυτιλήνη, για να τιμήσει την ΕΠΣ Λέσβου.

Το sportlesvos.gr σας είχε ενημερώσει από τις 8 Φεβρουαρίου για την πρόθεση των παραγόντων της Ένωσης να δώσουν στην εκδήλωση ιδιαίτερη λαμπρότητα, προσκαλώντας ακόμα και τον ομοσποδνιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος ή τον αρχηγό της Εθνικής Γιώργο Καραγκούνη.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν δυσκολίες ως προς την έλευση των συγκεκριμένων προσκεκλημένων, αφού ο Προτογάλος προπονητής βρίσκεται εκτός Ελλάδας, ενώ ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δύσκολα θα εξασφάλιζε άδεια από τη διοίκηση του "Τριφυλλιού".

Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι της ΕΠΣ Λέσβου δεν το βάζουν κάτω κι έτσι είναι πολύ πιθανό, εκτός του Σοφοκλή Πιλάβιου, να έρθει τελικά στη Μυτιλήνη ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής μας ομάδας Τάκης Φύσσας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey