Πιλάβιος: "Η ΕΠΟ δεν αντιδικεί με την Πολιτεία"

17/02/2012 - 13:18 Τελευταία τροποποίηση στις 17/02/2012 - 13:29

Ο υψηλός προσκεκλημένος της ΕΠΣ Λέσβου, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της στο ξενοδοχείο "Silver Bay" και Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος, είχε αρκετά ενδιαφέροντα να πει αμέσως μετά την ανταλλαγή των αναμνηστικών δώρων με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ Σταύρο Ψαρρόπουλο.

Ο κ. Πιλάβιος, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, μίλησε για πνεύμα συνεργασίας που διέκρινε στην αίθουσα από τους εκπροσώπους όλων των σωματείων, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ προέτρεψε τις τοπικές αρχές να βοηθήσουν τον αθλητισμό σε επίπεδο αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε να βρει διέξοδο η νεολαία μέσα από τα γήπεδα.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ δε θα μπορούσε όμως να μην αναφερθεί και στο επίκαιρο ζήτημα που προέκυψε κτά την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου, επισημαίνοντας με νόημα: "Η Ελληνική Ποδοσφαιρικη Ομοσπονδία δεν αντιδικεί με κανέναν στην Πολιτεία. Όμως όλοι θα πρέπει να κατανοήσουν, πως η ΕΠΟ ανήκει, αποτελεί κομμάτι, ενός μεγάλου διεθνούς οργανισμού και οφείλει να εναρμονίζεται με τους κανόνες λειτουργίας του...".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey