Λαμπερή εκδήλωση για το λεσβιακό ποδόσφαιρο

17/02/2012 - 12:47 Τελευταία τροποποίηση στις 17/02/2012 - 13:27

Μέσα σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου και 300 και πλέον ανθρώπων του λεσβιακού ποδοσφαίρου, η ΕΠΣ Λέσβου πραγματοποίησε χθες σε μία λαμπρή τελετή, την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Σταύρος Ψαρρόπουλος ήθελε εξαρχής φέτος να δώσει ένα διαφορετικό τόνο και ύφος στην ετήσια εκδήλωση -σημείο αναφοράς για το λεσβιακό μας ποδόσφαιρο- και το κατάφερε επιτυγχάνοντας να φέρει τον Πρόεδρο της ΕΠΟ (και μάλιστα σε μία ημέρα αρκετά δύσκολη για τον ίδιο).

Σε ένα κλίμα ενότητας αλλά και διάθεσης να προχωρήσει το ποδόσφαιρό μας μπροστά, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της τοπικής μας Ένωσης, τίμησαν τους πρωταθλητές της περασμένης σαιζόν καθώς και τους διακριθέντες της χρονιάς που μας πέρασε, αλλά και πολλούς άλλους παλαιμάχους, διαιτητές και παράγοντες για την προσφορά τους στο χώρο.   

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λέσβου Σπύρος Γαληνός, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλής Βερβέρης, ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βατός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κορδώνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου ταξίαρχος Παναγιώτης Κορδονούρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου Παναγιώτης Κουρσουμπάς, ο Λιμενάρχης Μυτιλήνης Μανώλης Βόμβας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Άρης Χατζηκομνηνός και ο πρώην αντινομάρχης Χάρης Γραμμός.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι εκπρόσωποι των δύο μεγάλων ομάδων του νησιού μας, με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκο Μιχαλάκη και τον Πρόεδρο του Αιολικού να δίνουν κι αυτοί με τη σειρά τους το «παρών».

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου παίρνοντας το λόγο και καλωσορίζοντας τα τοπικά σωματεία που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο «Silver Bay», τόνισε πως τοπ ποδόσφαιρο ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, αποτελεί μία όμορφη διέξοδο και προέτρεψε αρκετές φορές διά του βήματος του εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να συμβάλλουν ούτως ώστε να βελτιωθούν οι αθλητικοί χώροι της Λέσβου.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επισήμων και οι βραβεύσεις που έγιναν σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου τόσο από την ΈΠΣΛ όσο και από τον Σύνδεσμο Διαιτητών. Απονεμήθηκαν τα κύπελλα στις πρωταθλήτριες ομάδες της περσινής χρονιάς, στον Όλυμπο από την Α΄ Τοπική και στην Άναξο από την Β΄ Τοπική.

Επίσης βραβεύτηκαν οι δυο πρώτοι σκόρερ των κατηγοριών ο Στέλιος Χωματάς  και ο Νικόλοφ, ενώ ακολούθησαν απονομές τιμητικών πλακετών.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο Γιάννης Χιωτέλλης του Αιγέα, η Μεικτή Παίδων για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα του Αιγαίου, Νίκος Παπαδέλλης παράγοντας του Αχιλλέα, ο Μιχάλης Καραβασίλης παλιός παράγοντας του Παπανικολή, ο πρώην Δήμαρχος Γέρας Σωτήρης Ζαμτράκης για τις προσπάθειες του στην ολοκλήρωση του γηπέδου στον Παπάδο, ο Νίκος Δρακούλης παλιός παράγοντας του Αετού Αργένου και πατέρας τριών ποδοσφαιριστών, ο Χάρης Πελέκος για την προσφορά του στην διαιτησία, τα σωματεία Αιγέας και Μακαρέας που πήραν το βραβείο ήθους, ενώ τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στους Προέδρους της ΑΕΛΚ και του Αιολικού για την προσφορά τους στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο.

Επίσης ο Σταύρος Ψαρρόπουλος χάρισε στον Πρόεδρο της ΕΠΟ αναμνηστικό δώρο ενώ του έδωσε και μια εικόνα του Αγ. Ραφαήλ για να την δώσει στον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Γιώργο Καραγκούνη ώστε να την πάρουν στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας. 

Τέλος η ΈΠΣΛ απένειμε αναμνηστικά δώρα στους εκπροσώπους του Τύπου για την προσφορά τους στην κάλυψη των πρωταθλημάτων.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών απένειμε τιμητική πλακέτα στον Λιμενάρχη και παλιό διαιτητή Μανώλη Βόμβα, στους Παράσχο Βασιλακάκη και Δημήτρη Γιουβανάκη για την προσφορά τους στο χώρο ενώ ο Γιώργος Κουκούλας χάρισε στον Σοφοκλή Πιλάβιο μια εικόνα για να τον… φυλάει όπως είπε από τις κακοτοπίες.

Η βραδιά έκλεισε με πολύ χορό και τραγούδι που κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey