Ψαρρόπουλος για τα τοπικά ΜΜΕ

17/02/2012 - 15:59 Τελευταία τροποποίηση στις 17/02/2012 - 16:27

Γνωρίζοντας όσο λίγοι από διοίκηση και οργάνωση, κάτι που του το αναγνωρίζουν άλλωστε φίλοι ακόμα και πολιτικοί του αντίπαλοι από την εποχή που διατελούσε Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, μαζί με τους συνεργάτες του, είχε διευθετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια στην όλη εκδήλωση γιοα την κοπή της πίτας της ΕΠΣΛ, φροντίζοντας ούτως ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να μην νιώσει κανένας εκ των τιμωμένων και των καλεσμένων, παραπονεμένος…

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ είχε μάλιστα και καλά λόγια να πει για τους εκπροσώπους του τοπικού μας Τύπου, ευχαριστώντας τους για το έργο τους, μέσω του οποίου συμβάλλουν στην ανάδειξη και στην προβολή του λεσβιακού μας ποδοσφαίρου.

Και η κουβέντα αυτή, ακούστηκε από έναν άνθρωπο που έχει δεχθεί κατά καιρούς και αρκετά σκληρή κριτική από τον Τύπο γεγονός που αν μη τι άλλο δείχνει πολλά για το χαρακτήρα του και την αντίληψή του.

«Μπορεί να διαφωνούμε πολλές φορές με την κριτική που μας ασκείται, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως αποδεικνύεται χρήσιμη για τη δουλειά που κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ψαρρόπουλος κάνοντας δύο φορές στη διάρκεια της εκδήλωσης αναφορά στο ρόλο του τοπικού μας Τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΠΣ έδωσε τιμητικά στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην εκδήλωση αλλά και σε αυτούς που απουσίαζαν από ένα δώρο. Εμείς για όλα ετούτα θα σημειώσουμε κάτι απλό… Μακάρι την αντίληψη του Προέδρου να την είχαν κι άλλοι τόσο από την ίδια την Ένωση όσο γενικότερα από το χώρο του ποδοσφαίρου…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey