Ο Βουνάτσος, η... γκλίτσα του και ο Μιχαλάκης

17/02/2012 - 16:34 Τελευταία τροποποίηση στις 17/02/2012 - 16:51

Απολαυστικός ως συνήθως, ήταν ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος δια του βήματος, όταν κλήθηκε να απευθύνει χαιρετισμό στην όμορφη εκδήλωση της ΕΠΣ Λέσβου.

Αφού εξιστόρησε με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο για μία ακόμη φορά τις εποχές που… «έτρωγε ξύλο με το τσουβάλι» όταν ήταν Βουλευτής και Νομάρχης και πήγαινε στα εκτός έδρας παιχνίδια του Αιολικού, ευχήθηκε στους ανθρώπους της ΕΠΣ αλλά και στα ποδοσφαιρικά σωματεία μία καλή χρονιά.

Βέβαια το καλύτερο το φύλαγε για αργότερα ο Δήμαρχος. Και συγκεκριμένα για τη στιγμή  που βραβεύτηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης για την προσφορά του στο λεσβιακό ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΛΚ αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΕΠΣ για την τιμή προς το πρόσωπό του, βλέποντας μπροστά του το Δήμαρχο, έσπευσε να του ζητήσει απευθυνόμενός του (και δικαίως), να συμβάλλει η δημοτική αρχή ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα με τους αγωνιστικούς χώρους των δύο γηπέδων που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από ΑΕΛΚ και Αιολικό.

Τον Ταρλά και το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας. «Κύριε Δήμαρχε από το καλοκαίρι τα λέμε για τα γήπεδα και δεν γίνεται τίποτε», είπε ο Πρόεδρος της ΑΕΛΚ, για να εισπράξει από τον πάντα ετοιμόλογο κ. Βουνάτσο σε τέτοιες περιπτώσεις την απάντηση σε… Πλωμαρίτικη διάλεκτο «στου τσομπάνη την γκλίτσα μην τρίβεσαι…»…

Εδώ βέβαια να πούμε πως η απάντηση του Δημάρχου δεν ήταν στην ουσία και ότι καλύτερο, δεδομένου πως όντως η κατάσταση ειδικά στο βοηθητικό της Αγίας Μαρίνας δυσκολεύει πολύ τις ομάδες, αλλά και το… timing του Προέδρου να απευθυνθεί για αυτό το θέμα στην εκδήλωση, ίσως να μην ήταν το κατάλληλο. Σε κάθε περίπτωση και οι δύο άντρες αντιμετώπισαν με χιούμορ την "έμμεση" αντιπαράθεσή τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey