Η σύγχρονη (πλέον) ΕΠΣΛ.gr!

20/02/2012 - 11:57

Μπορεί μέχρι και πριν λίγο καιρό ο τοπικός Τύπος αλλά και τα σωματεία να είχαν αρκετά παράπονα αναφορικά με την ενημέρωση και την επικοινωνία της ΕΠΣ Λέσβου,  πλέον όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Η σύγχρονη, λειτουργική και ιδιαίτερη χρηστική ιστοσελίδα της ΕΠΣ, που δημιουργήθηκε πριν από λίγους μήνες, καταφέρνει πραγματικά να κερδίσει τα εύσημα τόσο των δημοσιογράφων όσο και γενικότερα των εμπλεκομένων στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, με την άμεση και πληρέστατη πλέον πληροφορία που παρέχει για τα πρωταθλήματά της.

Στη διεύθυνση epsl.gr λοιπόν, μπορεί ο καθένας πολύ εύκολα να βρει τα βιογραφικά, τα ρόστερ, τους αριθμούς των δελτίων των ποδοσφαιριστών όλων των τοπικών μας σωματείων, αλλά και όλα τα παιχνίδιαμε τα φύλλα αγώνα τους, τις κάρτες και τα στατιστικά τους στοιχεία.

Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας μάλιστα έχουν προχωρήσει και σε μία συγκεντροποίηση των στατιστικών στοιχείων των ποδοσφαιριστών της κάθε ομάδας, παρουσιάζοντας αναλυτικά των αριθμό τερμάτων του κάθε παίκτη (μέχρι και τον τρόπο που σκόραρε με κεφαλιά, σουτ ή φάουλ!), τις συμμετοχές τους και τις κάρτες τους, δημιουργώντας έναν πολύ χρήσιμο στατιστικό οδηγό.

Και... επειδή έχουμε κατά καιρούς κάνει αρκετά σκληρή κριτική για τα θέματα ενημέρωσης της ΕΠΣΛ, όταν ζητούσαμε εναγωνίως ένα… φαξ με τους ορισμούς των διαιτησιών που δεν έφτανε ποτέ, δεν μπορούμε τώρα να μην απονείμουμε τα εύσημά μας, για την αλλαγή των δεδομένων…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey