Διονυσάτος: "Προφανώς δεν έφταιγε κανένας για τον τραυματισμό μου..."

15/03/2012 - 13:47 Τελευταία τροποποίηση στις 15/03/2012 - 14:01

Εμφανώς δυσαρεστημένος από την εξέλιξη της υπόθεσης με την αθώωση του φιλάθλου του Αιγέα, για τη ρίψη κροτίδας στο γήπεδο του Πλωμαρίου στην αναμέτρηση του 2010 με τον Αστέρα Νίκης που του προκάλεσε πρόβλημα στην ακοή, εμφανίζεται με δηλώσεις του ο τραυματίας τότε ποδοσφαιριστής.

Ο Στρατής Διονυσάτος με δηλώσεις του στα «Νέα της Λέσβου», σχολίασε απογοητευμένος στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου πως «προφανώς δεν έφταιγε κανένας για τον τραυματισμό μου…».

Επιπρόσθετα υποστήριξε πως η άλλη πλευρά ήρθε στο δικαστήριο και δήλωσε ότι το γήπεδο ήταν κατάμεστο από κόσμο και ότι η κροτίδα πετάχτηκε από κάποιους πιτσιρικάδες.

Όπως τονίζει ο Διονυσάτος, ο στρατιωτικός υπερασπίστηκε τον εαυτό του στο δικαστήριο λέγοντας πως ο στρατιωτικός πήρε την κροτίδα και την πεταξε μέσα στο γήπεδο για να προστατεύσει κάποια άλλα παιδιά.

«Όλα αυτά βέβαια δεν είναι αλήθεια, αλλά ο κατηγορούμενος έφερε δύο μάρτυρες που τα υποστήριξαν και δεν μπορούσε να αποδειχθεί το αντίθετο, αφού δεν είχαμε ούτε βίντεο, ούτε κάποια φωτογραφία από το παιχνίδι.

Εγώ αυτό που ήθελα ήταν μία ηθική ικανοποίηση για την ταλαιπωρία που έχω υποστεί και συνεχίζω να υφίσταμαι αυτά τα δύο χρόνια. Έχω ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για την αποκατάσταση της ζημιάς που έπαθα χάνοντας την ακοή μου από το ένα αφτί, ενώ όσο περνά ο καιρός χάνω και την ακοή μου από το άλλο…», κατέληξε ο ποδοσφαιριστής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey