Μονός ο "τελικός Νομού" και θα γίνει στη Λήμνο!

27/03/2012 - 13:07 Τελευταία τροποποίηση στις 27/03/2012 - 13:20

Έχοντας καλεσμένο στην εκπομπή τους «Γκολ και Σπορ» στο TVM τον πρωταθλητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προπονητή του Ολύμπου Αγιάσου Θοδωρή Παπαλόπουλο, οι Δημήτρης Κουκουνιάς και Μανώλης Λαγουτάρης, έβγαλαν… η αλήθεια είναι μία είδηση που λίγοι την είχαν αντιληφθεί.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν τη γνώριζε ούτε ο ίδιος ο προπονητής των πρωταθλητών, που εξεπλάγη στον αέρα ότι πληροφορήθηκε από τους δημοσιογράφους για την προκήρυξη της ΕΠΣ Λέσβου αναφορικά με τον… τελικό Λέσβου, Λήμνου, που θα δώσει και το εισιτήριο για τα μετέπειτα μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό.

Ποια ήταν αυτή; Ότι ο «τελικός Νομού» φέτος θα είναι μονός και ότι έχει ήδη οριστεί να διεξαχθεί στη Λήμνο!

Εξέλιξη την οποία αγνοούσαν στην Αγιάσο μέχρι χθες και φυσικά δεν τους ευνοεί καθώς δίνει ένα σαφές πλεονέκτημα στον πρωταθλητή Λήμνου…

O Ποντικός: "Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος, βγήκε στον αέρα της εκπομπής, μία ώρα και ένα τέταρτο(!!!) μετά την ολοκλήρωση του εκτενέστατου και σπαρταριστού ρεπορτάζ των φίλων Μανώλη και Τάκη για την ΑΕΛΚ...

Και έμοιαζε σαν guest star στο σήριαλ της εκπομπής "ΑΕΛΚ Γκολ και Σπορ!" Μέχρι και αφιέρωμα από το γάμο του Ντος Σάντος είχαν οι συνάδελφοι, αλλά και δηλώσεις από το παιχνίδι του πρώτου γύρου μεταξύ ΑΕΛΚ και Φωκικού... Έχουμε ξεφύγει..."

Για την ιστορία η ΕΠΣ ουσιαστικά έχει ανακοινώσει ότι ο τελικός θα είναι μονός και θα διεξαχθεί στη Λήμνο από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά πιάστηκαν στον ύπνο άπαντες! Και ο Τύπος αλλά και οι άμεσες ενδιαφερόμενες ομάδες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey