Στην 3η θέση οι προπαίδες στην Κω

10/04/2012 - 13:45

Την 3η θέση κατέκτησε η Μικτή Προπαίδων της ΕΠΣ Λέσβου στους αγώνες του 10ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων, που διεξήχθησαν στην Κω και ολοκληρώθηκαν χθες.

Η ομάδα της Λέσβου κέρδισε δυο από τα τέσσερα παιχνίδια και έχασε τα άλλα δύο, καταλαμβάνοντας την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες και μπροστά από τη Χίο και τη Σάμο.

Στην πρεμιέρα των αγώνων, η Λέσβος κέρδισε με σκορ 3-0 τη Χίο, με τον Μπαζίμα να σκοράρει δυο φορές και τον Δοματά να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Στη 2η Αγωνιστική, διπλασίασε τις νίκες της, επικρατώντας με ανατροπή της Σάμου με σκορ 2-1. Η Σάμος προηγήθηκε με γκολ του Κυριαζή, ωστόσο η Λέσβος στην επανάληψη ήταν καλύτερη και με τέρματα των Μπαζίνα και Μαρίνου πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το καλό ξεκίνημα δεν είχε όμως ανάλογη συνέχεια, αφού την 3η Αγωνιστική η Μικτή Λέσβου γνώρισε βαριά ήττα από τα Δωδεκάνησα με 0-6, ενώ χθες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με νέα ήττα, αυτή τη φορά στις λεπτομέρειες, από τις Κυκλάδες με σκορ 0-1.

Δικαιολογημένη η πρωτιά για τη Μικτή Δωδεκανήσων, που ήταν η πιο ανταγωνιστική ομάδα του τουρνουά, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις της, πετυχαίνοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς με απολογισμό τερμάτων 19-1.

Αναλυτικά η αποστολή: Χρηστός Παλαμουτσής, Νίκος Αρνομάλλης, Ιωάννης Αλεξίου, Αναστάσιος Θωμαίδης, Δημήτρης Μπαζίμας, Δημήτρης Παρέλλης, Γιώργος Δοματάς, Κώστας Ρουμελιώτης, Αλκιβιάδης Ραχάνης, Γιώργος Μαρίνος, Δημήτρης Ιωσηφίδης, Παντελής Αλεξίου, Στρατής Τηνιακός, Ιωάννης Βαστιανός, Φώτης Φωτέλλης, Ευστράτιος Προκοπίου, Σταύρος Βαλέλης, Αθανάσιος Πατερέλλης

Την αποστολή συνόδευσαν στην Κω ο Υπεύθυνος Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Λέσβου Χρήστος Παναγιωτόπουλος, οι προπονητές Παράσχος Λάσκαρης και Στέλιος Μουντανάρης, καθώς και ο φροντιστής Ραφαήλ Κάκκαρος.

Αποτελέσματα
Δωδεκάνησα – Χίος 3-1
Κυκλάδες – Λέσβος 1-0
Χίος – Λέσβος 0-3
Δωδεκάνησα- Σάμος 4-0
Δωδεκάνησα – Λέσβος 6-0
Σάμος – Λέσβος 1-2
Κυκλάδες – Χίος 2-2
Κυκλάδες –Σάμος 1-0
Δωδεκάνησα – Κυκλάδες 6-0
Σάμος – Χίος 0-3 α.α

Βαθμολογία
1. Δωδεκάνησα 12 19-1
2. Κυκλάδες 7 4-8
3. Λέσβος 6 5-8
4. Χίος 4 6-8
5. Σάμος 0 1-10

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey