Παλαίμαχοι εν δράσει στο Πλωμάρι!

12/04/2012 - 10:32

Φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού σκοπού, μεταξύ των παλαιμάχων Λέσβου και της αντίστοιχης ομάδας του Αιγέα Πλωμαρίου, πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη στο "Μιχαλέλειο" Γήπεδο, παρουσία πλήθους κόσμου στις κερκίδες.

Η αναμέτρηση ξύπνησε μνήμες του παρελθόντος τόσο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, όσο και στους φιλάθλους, ενώ ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία ώστε και οι νεότεροι να πάρουν μια μικρή γεύση από εκείνους που δόξασαν το λεσβιακό ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια.

Το διοικητικό συμβούλιο του Αιγέα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του Αιγέα, γενικότερα της Λέσβου και ειδικά τον Γιώργο Αμπελικιώτη, που ήταν και ο συντονιστής της εκδήωλωσης, για την ανταπόκριση τους στην πρόσκληση της ομάδας του Πλωμαρίου.

Ευχαριστίες απηύθηνε και προς τη διαιτητική τριάδα του αγώνα, Ανριάννη, Βασιλακάκη και Αυγουστίδη, καθώς επίσης και προς τους χορηγούς της εκδήλωσης: Ασφαλιστικό Γραφείο Απόστολου Λιόλιου, Oceanis Cafe bar, Ποτοποιΐα Βαρβαγιάννη, Ελαιοτριβέιο Πρωτούλη, plomarinews.gr - Δημήτρη Μαλλιαρό (βιντεοσκόπηση), flasaki.gr - Εμαννουήλ Λαγουτάρη (φωτογράφηση), Παναγιώτη Αράπογλου (ηχητική κάλυψη).

Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε, η συγκεκριμένη αναμέτρηση μεταξύ παλαιμάχων Αιγέα Πλωμαρίου και Λέσβου θα καθιερωθεί ως θεσμός και θα διεξάγεται κάθε χρόνο τη Μεγάλη Τετάρτη, πάντοτε για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey